Pozdrav...Zamolio bih preporuku za masažu. Već neko vrijeme tražim stariju maserku znaći 48+. Mislim da nisam zahtjevan Ali nekako zadrnje vrijeme Og je poprilično prazan. Bilo bi dobro da je normalna,čista da ne priča previše i da ima obline. Da ne bi moj post bio kao ostali prilozit cu uz neke moje recenzije..
Lokacija Nzg privatni prostor Higijena ok Masažni stol TuširanjePrivlačna crnka 42. godine
Lijepog lica, duge crne kose, privlačna dama, pružit će vam samo kvalitetnu masažu. Dođite, bit ćete zadovoljni.www.oglasnik.hr
Za svoje godine poprilično dobro građena.Lijepa koža, dobre sise i dupe. Masaža ništa posebno Klasika. Može se dogovoriti za nešto više osim masaže. Jedini minus što previše priča o nebitnim stvarima što kvari opći dojam No mislim da za dotičnu ima poprilično recenzija.
Lokacija blizina Zvonimirove Higijena vrlo dobra Masažni stol Tuširanjerelax masaza zg - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Relax masazu pruza maserka(40) od pon-sub 17-21h, prostor ugodan i uredan. zahtjevi za sex i oral molim da me zaobiđu..ljubavni-oglasnik.net
Moram priznati da sam se ugodno iznenadio kod nje. Simpa cura ( rekao bih sredina 40 tih), normalno građena , malo punija. slatka u faci.
U početku vrlo pričljiva o nebitnim stvarima, ali kasnije ako se nađete u komunikaciji i kada se malo skulira jako je ugodna i vrlo predana da vam udovolji. Ne gleda točno u minutu. Kod nje nemam zamjerke.
Moj zaključak na sve jest da je žalosno što je vrlo teško danas pronači neku normalu. Da ne govorim da su cijene usluga skočile nerealno u visine. Tako da ako netko ima nekakavu preporuku neke normalne dame cijenio bih to hvala
Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.
www.oglasnik.hr