Mlada atraktivna maserka, poziva te na body to body masažu. •slike moje •moj prostor •poruke ne citam! •samo pozivi!…
www.oglasnik.hr
Cura u ranim 20-tim. Prostor kod mamutice. Za body to body traži 70€. U licu je prosjek, crnka, guzica puna celulita i drka lijevom rukom. Prvo izmasira leđa pa noge i to osrednje pa kaže da se okrenem. Onda ide tijelom gore-dolje bez dodira sa mojim tijelom pa siđe sa stola i počne mi ga drkat. Ovo je neki novi nivo body to body gdje te ne dodiruje tijelom? Katastrofa i još ja budala dam 70. Muka mi sad dođe kad se sjetim da sam kod male na borovju koja je zgodnija 7x dobio komplet za 80
Odlično napisana recenzija. Kratko i jasno, ali sve bitno je rečeno.
Prije par dana sam razmišljao da odem kod nje, ali sam se predomislio (srećom
), pa otišao kod jedne stalne.
Jedino što mi nikako u glavu ne ide je ta velika diskrepancija u recenzijama na forumu.
Uglavnom su svi hvalili izgled dotične (izvedbu baš i ne, ali za 50 eura za masažu je to kao o.k. jer odlično izgleda), a ti veliš da prosječno izgleda.
Znam one stare narodne: "o ukusima se ne raspravlja; ljepota je u oku promatrača...", ali nekakvi objektivni kriteriji u procjeni fizičkog izgleda bi ipak trebali postojati.
Nije bitno preferira li netko crnke ili plavuše, ali ak je cura objektivno zgodna ili nije, treba tako i napisati.
Ova druga cura koju si naveo, (cura s Borovja), njezin izgled svi hvale, ali većina veli da joj je performans u banani. Ti pišeš da ti je dobra.
Tako da ja više ne znam kome vjerovati.
Očito nema druge, već da sam isprobam.
Al mi nekako žao baciti pare
A, morat ću, očito mi nema druge