onaj_tamo
Well-known member
Danas zvao, zvuci ugodno preko tel, daj širu recenciju da se ne zajebemČista katastrofa. Izbjegavaj.
Još jednom - i z b j e g a v a t i.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas zvao, zvuci ugodno preko tel, daj širu recenciju da se ne zajebemČista katastrofa. Izbjegavaj.
Još jednom - i z b j e g a v a t i.
Kud ćeš šire recenzije od izbjegavaj.Danas zvao, zvuci ugodno preko tel, daj širu recenciju da se ne zajebem
A i to sto kazes hajdKud ćeš šire recenzije od izbjegavaj.
Izgleda ovako na slici dobra pa zato kaj sto jeKud ćeš šire recenzije od izbjegavaj.
Ti ocito zelis otici, pusti selo neka prica, samo ti odi pa nam napisi recenziju..Izgleda ovako na slici dobra pa zato kaj sto je
imaš kontakt ili oglas od Lare/Elene?I treba im reći u faci da b2b podrazumijeva da je ona gola. Ma te masaze su prevara, jedino se kod Lare/Elene isplati ici. Cura je zgodna, ugodna i masira gola za 60 stranih. Znao sam ostat i preko pola sata kod nje.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/samo-body-to-body-oglas-4496470imaš kontakt ili oglas od Lare/Elene?
Lijepa žena
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
70 eura je pola sata.Kolika je cijena? I jel radi masazu prostate?
Radi, i čini mi se da baš uživa to raditi.... barem po glasu kad to predlaže70 eura je pola sata.
S tim da mi je zadnji put rekla da je za nove klijente digla na 80 eura.
Pretjeruje ga. Al dobro, njena pica, njena cijena.
Ne znam radi li masažu prostate.
Ne zanima me to, pa je nisam niti pitao.
70 eura je pola sata.
S tim da mi je zadnji put rekla da je za nove klijente digla na 80 eura.
Pretjeruje ga. Al dobro, njena pica, njena cijena.
Ne znam radi li masažu prostate.
Ne zanima me to, pa je nisam niti pitao.
Skroz je gola i dopušta pipkanje.Jel bude skroz gola? Jel dozvoljeno pipkanje i po pici? I kak zena izgleda? Vidio sam oglas i negdje je netko napisao da ima 48 god al da je top i da je usluga jedna od najboljih…
I jel bolja ona il ova mala Elena? Nisam nikad bio na b2b masazi, a cini mi se zanimljivo bas
Skroz je gola i dopušta pipkanje.
Meni jako dobro izgleda. Dobro tijelo, sise dvojka, lijepo lice. Slike su njene u PO, pa sam procijeni.
Već sam pisao o njoj - ukucaj u tražilicu.
Ona i Elena su mi podjednako dobre što se usluge tiče.
Anja je pričljivija i opuštenija od Elene. Ima i "dirty talk".
Ali i Elena je o.k. Pristojna je. A prednost je što je jeftinija usluga (60 eura pola sata).
Točnije PakracNa tom oglasu su dvije u prostoru jedna malo punija brineta druga plavuša jebao sam ih obadvije zajedno moze i dvojica sa jednom ili obe brineta prima i u guzu granice iz Bjelovara toliko o njima
Moze link od elene
A jesi znao da su njih dve već par god u vezi? Javna je to tajnaSkroz je gola i dopušta pipkanje.
Meni jako dobro izgleda. Dobro tijelo, sise dvojka, lijepo lice. Slike su njene u PO, pa sam procijeni.
Već sam pisao o njoj - ukucaj u tražilicu.
Ona i Elena su mi podjednako dobre što se usluge tiče.
Anja je pričljivija i opuštenija od Elene. Ima i "dirty talk".
Ali i Elena je o.k. Pristojna je. A prednost je što je jeftinija usluga (60 eura pola sata).
To si ti malo sarkastičan, aHvala puno na odlicnoj recenziji
80 za bezvezno trackanje, dražesno, jel ima gdje za 100€ ?Kod Anje je 80 samo masaža, bez bj?
Sara na Svetom Duhu je 70 za btb i bj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|