ZAGREB - Recenzije masaža

Ajmo dalje. Bio sam u Spanskom kod one navodno lude. Uglavnom meni ok iskustvo do zadnjeg puta. 5-6 puta je bilo čisto ok. Ona fino izgleda, guzica čist ok, sise nema neke, u faci zgodna. Masaža koja nije nešto dobra, ali nije ni nešto losa. Ručno dobro, lagana za dogovor. A onda ju je nešto prebacilo
Daj stavi koji link da znamo

Ja sam stavio link za Stenjevac i ne mogu vjerovati da se svi toliko cudite.
Ponavljam, masirala me djevojka kao sto sam naveo. Ocito da ne radi sama i ocito da ne radi sve dane i citave dane.
Ne znam gdje je problem i zbog cefa stavljate druge linkove.
Mislim da radi pon, uto i petak u popodnevnim satima iza18.
Ako trazite plavu oko 30 godina, a pojavi se crni drvosjeca od 55, onda ne znate ispravno pitati tko radi.
Lp.

Ponavljam, masirala me djevojka kao sto sam naveo. Ocito da ne radi sama i ocito da ne radi sve dane i citave dane.
Ako trazite plavu oko 30 godina, a pojavi se crni drvosjeca od 55, onda ne znate ispravno pitati tko radi.
Lp.
Ma sve pet buraz ne okrivljujem te. Samo sto nisam očekivao drvosjecu

• Like
reagiranja: Oko
Bio danas na masaži,
50 eura btb, masira skroz gola, da se dirati po pici, ljubiti sise.
Sise lijepe okrugle, pica dlakava,uglavnom ok tijelo
Faca rekao bi bliže 40 godina, nadoplatio 10 eura za pusenje bez.

Masaža tako tako, pusenje isto osrednje.
Ponovio nebi iako je zenska zgodnicka

Bio danas na masaži,

Slijedeće mete su mi:
-srpkinja trešnjevka kada dođe
-slatka Mimi
-Ciara 20
-Lea - netko stavio broj
Ako ima neko da me uputi boljoj vrlo rado

pročitao sam dobre recenzije o ovoj dami, pa me zanima je li bio tko zadnje vrijeme? volio bi je posjetit?

Također, ima li tko kakvu info za dvije gospođe niže?

Bio danas na masaži,

Pica - skroz dlakava/hairy bush?

pročitao sam dobre recenzije o ovoj dami, pa me zanima je li bio tko zadnje vrijeme? volio bi je posjetit?

Imas o nicole napisano dosta recenzija

Gina 45 ti je bivša Jagoda i imaš dosta recenzija.

Pozdrav, nije me bilo sad u ovom hobiju par godina, pa ako netko moze preporucit neku koja je trenutno u poslu.
Preferiram mladje cure, da su normalnog ponasanja, da se daju dirati. Ne treba mi nista vise od masaze i rucnog.
Debele ne volim, ako su punije onda mora bit sisata :)
Eto, nadam se da ce netko preporuciti neku.
Hvala

Pozdrav, nije me bilo sad u ovom hobiju par godina, pa ako netko moze preporucit neku koja je trenutno u poslu.
Preferiram mladje cure, da su normalnog ponasanja, da se daju dirati. Ne treba mi nista vise od masaze i rucnog.
Debele ne volim, ako su punije onda mora bit sisata :)
Eto, nadam se da ce netko preporuciti neku.
Hvala

Meni su ove 2 sasvim ok
Prva ti je u Botincu a druga na Vrbanima

Lp.
Potvrđujem sve napisano od kolege. Ta cura, Maja, radi pon. srij i petak tek iza 18h i ok je. Za one druge dvije ne znam. Ja sam također bio u tom stančiću kod Maje i bilo je ok. Bio sam i jedan utorak kad nije bilo Maje nego je bila neka dalmatinka 40+ to nije ona baba debela nego neka četvrta(tko zna kolko ih ima u tom stanu) i ta ženska je bila totalno čudna, kao radi masaže sa završetkom, a doslovno se boji primit kurac u ruke, stavlja rukavice, jako loše iskustvo.

Jel tko hodao na masaze tamo kod Pointa?ja sam bio par puta prije nekih 4 god,bile su njih tri,cetri u stanu,kad si dosao birao si koju hoce,jedna crnka bila jebena,sisata,bas komad od zenske,kad ga je drkala ja ju ono guram da ga pocne pljugat i sve ono bude bude al kurac...i jedna plava je bila malo jaca,nju sam trazio body2body,klizila je jebeno,i kurac taman dodje na ulaz u picku,osjetis dlacice i hoces joj ga stisnut i odmakne se,kak joj se ne primili da ga prime uzas...uglavnom bile su dobre picke,sad jel su jos uvijek tamo ili se mijenjaju po gradu i stanovima pitanje je sad

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh