Svugdje mu je bolje neg u gacamaTi isto svašta jebes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svugdje mu je bolje neg u gacamaTi isto svašta jebes
Pozdrav, nije me bilo sad u ovom hobiju par godina, pa ako netko moze preporucit neku koja je trenutno u poslu.
Preferiram mladje cure, da su normalnog ponasanja, da se daju dirati. Ne treba mi nista vise od masaze i rucnog.
Debele ne volim, ako su punije onda mora bit sisata
Eto, nadam se da ce netko preporuciti neku.
Hvala
Potvrđujem sve napisano od kolege. Ta cura, Maja, radi pon. srij i petak tek iza 18h i ok je. Za one druge dvije ne znam. Ja sam također bio u tom stančiću kod Maje i bilo je ok. Bio sam i jedan utorak kad nije bilo Maje nego je bila neka dalmatinka 40+ to nije ona baba debela nego neka četvrta(tko zna kolko ih ima u tom stanu) i ta ženska je bila totalno čudna, kao radi masaže sa završetkom, a doslovno se boji primit kurac u ruke, stavlja rukavice, jako loše iskustvo.Ja sam stavio link za Stenjevac i ne mogu vjerovati da se svi toliko cudite.
Ponavljam, masirala me djevojka kao sto sam naveo. Ocito da ne radi sama i ocito da ne radi sve dane i citave dane.
Ne znam gdje je problem i zbog cefa stavljate druge linkove.
Mislim da radi pon, uto i petak u popodnevnim satima iza18.
Ako trazite plavu oko 30 godina, a pojavi se crni drvosjeca od 55, onda ne znate ispravno pitati tko radi.
Lp.
E sa Ciarom ces se urecit ako joj jos koji zub nije paoSlijedeće mete su mi:
-srpkinja trešnjevka kada dođe
-slatka Mimi
-Ciara 20
-Lea - netko stavio broj
Ako ima neko da me uputi boljoj vrlo rado
ima možda oglas?Azijatkinja
+385915968730
0915968730
Bio kod azijatkinje. Nekada u Subicevoj a sada je u Krapinskoj. Dogovor lagan i jednostavan. Ona simpaticna cijelo vrijeme. Cijena za masazu i rucno 30 glodavaca sta je sasvim korektno s obzirom na danasnje prenapuhane cijene. Ja joj ostavio 40. Masira u najlonkama sa gacicama. Mozes dirati svuda osim medju nogama. Sise ogromne visece. Masirala me dosta dugo i polako svuda i po jajima. Trazio zavrsetak sisama i pristala bez problema. Sasvim korektno tko zeli probati azijatkinju.
Bio sam kod jos jedne na masazi Horvacanska-Selska ali nema trenutno oglas i ne znam broj pa kada stavi oglas stavim recenziju
ima možda oglas?
Jel ko karao tu MajuPotvrđujem sve napisano od kolege. Ta cura, Maja, radi pon. srij i petak tek iza 18h i ok je. Za one druge dvije ne znam. Ja sam također bio u tom stančiću kod Maje i bilo je ok. Bio sam i jedan utorak kad nije bilo Maje nego je bila neka dalmatinka 40+ to nije ona baba debela nego neka četvrta(tko zna kolko ih ima u tom stanu) i ta ženska je bila totalno čudna, kao radi masaže sa završetkom, a doslovno se boji primit kurac u ruke, stavlja rukavice, jako loše iskustvo.
Koliko sam pročitao iz prijašnjih komentara, Ava ti više nije u Zagrebu.Bok ekipa, htio bih otici kod Ave na Kvatric ali ne nadjem vise oglas niti broj.. jel mozda promjenila ime u Ewa?? dugujem par recenzija buduci da vas citam 2 godine...
Bio sam kod Viki zgodne visoke plavuse prije neg je otisla u Svicarsku i usluga je bila dobra, ona zgodna i dobro odradi tih sat vremena.. bio sam i kod dlakave zenske u Utrini ( neboder blizu porezne ) i nije nis posebno... jel ima netko dobru preporuku masaze, da je curka zgodna i da dobro odradjuje ?
Ava je u Splitu, čuo sam se s njomKoliko sam pročitao iz prijašnjih komentara, Ava ti više nije u Zagrebu.
Opet sam probao, rekoh tražit ću tu koju si spomenuo i ja ne znam koji je kuki toj ženi koja je taj dan radila. Doslovno nije upoznata s nekim pravilima ovog hobija. Nazvao sam ju i nitko se ne javlja, ok. Za sat vremena ona mene dva puta zove povratno. Nisam se javioJa sam stavio link za Stenjevac i ne mogu vjerovati da se svi toliko cudite.
Ponavljam, masirala me djevojka kao sto sam naveo. Ocito da ne radi sama i ocito da ne radi sve dane i citave dane.
Ne znam gdje je problem i zbog cefa stavljate druge linkove.
Mislim da radi pon, uto i petak u popodnevnim satima iza18.
Ako trazite plavu oko 30 godina, a pojavi se crni drvosjeca od 55, onda ne znate ispravno pitati tko radi.
Lp.
Viki i dalje operira u švici? Ili se prekvalificirala?Bok ekipa, htio bih otici kod Ave na Kvatric ali ne nadjem vise oglas niti broj.. jel mozda promjenila ime u Ewa?? dugujem par recenzija buduci da vas citam 2 godine...
Bio sam kod Viki zgodne visoke plavuse prije neg je otisla u Svicarsku i usluga je bila dobra, ona zgodna i dobro odradi tih sat vremena.. bio sam i kod dlakave zenske u Utrini ( neboder blizu porezne ) i nije nis posebno... jel ima netko dobru preporuku masaze, da je curka zgodna i da dobro odradjuje ?
Dal daje sex uz nadoplatu?Pa onako, cca mjesec dana
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|