Moze kontaktSuper zgodna, uljudna - prava dama ... i sat masaže je sat vremena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontaktSuper zgodna, uljudna - prava dama ... i sat masaže je sat vremena
koliko traje i gdje se može svršiti?Bio danas na masaži,Vitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
50 eura btb, masira skroz gola, da se dirati po pici, ljubiti sise.
Sise lijepe okrugle, pica dlakava,uglavnom ok tijelo
Faca rekao bi bliže 40 godina, nadoplatio 10 eura za pusenje bez.
Masaža tako tako, pusenje isto osrednje.
Ponovio nebi iako je zenska zgodnicka
Pola sata, neda u usta...ima i oral za 20 eura 5 minkoliko traje i gdje se može svršiti?
Dobro si postupio, iskljucivo solarno placanjem s pogledom oci u oci. Nista unaprijedNov sam, ne znam ima li netko iskustva s ovim: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/hot-lana-oglas-5232609 , mozda griješim, ali kad sam se pojavio na lokaciji, inzistirala je na kupnji a bona pa da joj se pošalje, reko nema šanse, držim lovu u rukama samo dodi po nju, pravoj kurvi miriši samo keš… čekao sam pola sata, cak smo “pregovarali”, odustao sam uvjeren da je scam, fejk, štogod.
Ima li neko real life experience?
Kad u plavom oglasniku kod oglasa piše javljanje na WhatsApp 99.9999% je sranje s bonovimaDobro si postupio, iskljucivo solarno placanjem s pogledom oci u oci. Nista unaprijed
Pokušavao ali ta nikada nema vremena. Jedan kolega je napisao nedavno recenziju, probaj potražiti.Gospodo, jel bio tko možda kod ove gospođe na masaži?
Ekstremno dobra masaža, nazovi, dogovori, uživaj !
Katarina 53 god., 175/78, grudi 5, pruža usluge medicinsko opuštajuće masaže i druženje, kulturnoj situiranoj i…www.oglasnik.hr
Unaprijed zahvalan
Gospodo, jel bio tko možda kod ove gospođe na masaži?
Katarina 53 god., 175/78, grudi 5, pruža usluge medicinsko opuštajuće masaže i druženje, kulturnoj situiranoj i…www.oglasnik.hr
Unaprijed zahvalan
Bolje da ti se nije javila. Ako i jesu njene slike onda su od prije 20 godina. Ako se ne pališ na babe,al baš babeJa sam je zvao jedno 10 puta, i poslao poruku jednom. Nikad se nije javila
Jel zna masirat?? Ili klasika, trackanje, pušing i keks???Bolje da ti se nije javila. Ako i jesu njene slike onda su od prije 20 godina. Ako se ne pališ na babe,al baš babe
Prve dvije slike njene, ostalo ako jesu, onda jako davno slikane. Zena je starija i ako ti je to fetis, onda ces se zabavit. Ugodna je, normalna zena. Nema perverzija, normalan odnos i to je to. Masaza, ne bi rekao da je prava, mazanje i razgovor, okret i akcija. Ja odem ponekad i nikad nije problem dobit na telefon, moguce da sam imao srece.Gospodo, jel bio tko možda kod ove gospođe na masaži?
Unaprijed zahvalan
Na kojem je kvartu??Prve dvije slike njene, ostalo ako jesu, onda jako davno slikane. Zena je starija i ako ti je to fetis, onda ces se zabavit. Ugodna je, normalna zena. Nema perverzija, normalan odnos i to je to. Masaza, ne bi rekao da je prava, mazanje i razgovor, okret i akcija. Ja odem ponekad i nikad nije problem dobit na telefon, moguce da sam imao srece.
Novi Zagreb, točan kvart i adresu ti bude rekla kada ju nazoveš.Na kojem je kvartu??
Pise ti u opisu da nema nista ekstra. Djeluje bas profi, sumnjam da ide na happy endPozdrav, interesira me jel netko bio kod ukrajinke instagram: masaza_zagreb_
Dolazi na adresu, i nije skupa cijenik oko 50€ sat, jel se može dobit nešto više od masaže?
Da malo probudim ovu temu. Išao sam tamo masažu prije ljeta nekoliko puta. Ni blizu ničemu što se opisuje. Dali znate ime maserke koja bi radila ekstra usluge. Dali netko uopće može potvrditi da je tamo dobio oral ili sex?Pozz dečki..
Uglavnom probao sam par zena sa oglasa… no već godinu dana ne idem zato sto sam naišao na bolju priliku.!
Da ne duljim.. Thai massage jedna od najboljih, ako ne i najbolja masaža no moraš ic lagano sa Tajlanđankama… uglavnom sve pristanu na kraju…
Thai salon na malesnici 56€ / 80min Masagge + 50€ Tajlanđanki kaj te masira za brutalan sex (svršavanje u usta)
Thai salon na Bundeku tj. Kod Kauflanda 52€/ 90min + 50-80€ Za sex
Probajte !!!
Isto i mene zanima.Da malo probudim ovu temu. Išao sam tamo masažu prije ljeta nekoliko puta. Ni blizu ničemu što se opisuje. Dali znate ime maserke koja bi radila ekstra usluge. Dali netko uopće može potvrditi da je tamo dobio oral ili sex?
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|