Pozdrav ekipa,
iz splita sam na poslovnom putu u Zg.
Gledao sam vaše komentare i recenzije te sam se odlučio za ovu Azijatkinju, prvenstveno što nisam nikad bio sa Azijatkinjom.
Nazvao sam je, javila se nakon duzeg vremena, simpatičan glas. dogovorili smo pola sata, 40 novčića. Došao sam na lokaciju, stan nije nešto, al ok. pošto mi je prva azijatkinja nisam toliko gledao izgled, nije neka ljepotica, može proć. cca 45 god
legao sam na stol i počela je masirat. nakon 5 min skužio sam da dobro masira i pitao je može li sat vremena. tražila je 80, al dobila je 70. nastavila je masirati i svaki put kad bi došla kod guze podigao sam je malo, ona bi masirala šupak i jaja...to je bilo extra. nakon odlične masaže leđa okrenio sam se i počela je masaža sprijeda, od nogu prema vratu... malo bi se poigrala pišulincem i jajima i nastavila masirati ostatak tijela i tako u krug... pred kraj je dobro nauljila pišulinca i jaja i masirala, drkala...to je tako dobro radila, malo koja bi tako, pogotovo kad ga uzme u obje ruke i vrti rukama...top... pitao sam je radi li blowjob, rekla je da da uz nadoplatu...koliko? 20€, dao sam joj 10...al sam ja tražio sa kondomom... dudlala ga je odlično, nježni pokreti, igra sa jezikom (sigurno bi bilo bolje bez kondoma, al idem u sigurno).. kad sam svršavao toliko se jako nabijala na njega da sam mislija da će joj loše doć... uglavnom meni je bilo odlično...
e da, kad je skinila grudnjak i kad su ispale sise
... ogromne, je da vise, al su ogromne
nzm da li bi još negdje večeras?