Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KoŠubićeva 5,azijatkinja,masaža i sex. Može i anal
Kod koje moze anal, one sisate ili one drugeŠubićeva 5,azijatkinja,masaža i sex. Može i anal
Kako doci do druge uopce ? Jel rade po smjenama ili kako? Ja kad god sam bio je bila sisata, jednom mi je ta druga otvorila vrata samo.. ali nikako da dođem da ona masiraKo
Kod koje moze anal, one sisate ili one druge
Jel ova na trešnjevki daje OralKo
Kod koje moze anal, one sisate ili one druge
Daje sve još od Sopota kad je radila u onom stanu u prizemlju . Osobno nisam ju nikad preferirao jer mi je Ela koja je radila s njom bila puno bolja opcija.Jel ova na trešnjevki daje Oral
Jel Ela radi još negdje ?Daje sve još od Sopota kad je radila u onom stanu u prizemlju . Osobno nisam ju nikad preferirao jer mi je Ela koja je radila s njom bila puno bolja opcija.
Uglavnom , azijatkinje ponekad pružaju otpor i onda na kraju pristanu na sve , tako su učile u školi .
Bio u Palmotićevoj, nisu mi ništa drugo ponudiliDi je u zgu na kraju moguće nešto više na thai masazi?
Da se nadovežem. Posjetio sam mjesto događaja. Krapinska. Dogovor brz lak. Na vratima me docekala cura mlada plava neki 32 god. Nist pretjerano zgodnaKoliko godina ima malo je starija ako mislimo na istu!?!
Rekla je da je iz Zagreba.Da li je Hrvatica ili Azijatkinja
Bio prije tjedan, ista situacija, ne vrijedi iskreno ni 20. Ponovio ne budem sigurno.Da se nadovežem. Posjetio sam mjesto događaja. Krapinska. Dogovor brz lak. Na vratima me docekala cura mlada plava neki 32 god. Nist pretjerano zgodna
Rekla mi je da je pricekam u sobi. Masaza niš posebno jedva da me je dodirivala. Puno prica. Happy ending nezainteresiranost. 40€/30min nebi ponovio
Da li se skinula ili je obučena masirala ?Da se nadovežem. Posjetio sam mjesto događaja. Krapinska. Dogovor brz lak. Na vratima me docekala cura mlada plava neki 32 god. Nist pretjerano zgodna
Rekla mi je da je pricekam u sobi. Masaza niš posebno jedva da me je dodirivala. Puno prica. Happy ending nezainteresiranost. 40€/30min nebi ponovio
Obučena. Da se skine trebalo je platit josDa li se skinula ili je obučena masirala ?
Da li se skinula ili je obučena masirala ?
Obučena, ako hoćeš da se skine u donji veš nadoplata. S time da i prostor nije baš neki, nisam se htio ni otuširati poslje. Otuširao se doma prije. Bolje te pare uloži u lutriju i možda budeš dobio neku kintu za bolje. Više ne idem na takve masaže.Da li se skinula ili je obučena masirala ?
Slažem se u potpunostiObučena, ako hoćeš da se skine u donji veš nadoplata. S time da i prostor nije baš neki, nisam se htio ni otuširati poslje. Otuširao se doma prije. Bolje te pare uloži u lutriju i možda budeš dobio neku kintu za bolje. Više ne idem na takve masaže.
Uz sva stalno netko ulazi i izlazi kroz hodnik. Diskrecija nula bodovaSlažem se u potpunosti
Ima li ko neke informacije šta je sa ovom Veronikom, radila u Trnskom??? Bila poznata po pušenju sa vratomNetko bio?
Veronika erotske masaže - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Ako si sasvim nemoćan tip, iako ti uvijek stoji kao kip, ali brzo dođe do kraja akta, s taktom ili bez takta... NAZOljubavni-oglasnik.net
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|