Brineta 40
Brineta 40 opustiti će vas kvalitetnom masažom u ugodnom ambijentu. Or. i sex isključen
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova daje. Bio sam po ljeti kod nje. Ako se ne varam, kod Sheratona jeZna li netko neku maserku koja dopušta da se i njoj liže?
Ja tu nevidim nistaaOva daje. Bio sam po ljeti kod nje. Ako se ne varam, kod Sheratona je
Ja tu nevidim nistaa
Jel jos rade te kod Pointa,stan tamo iza u zgradi?znalo je biti po dvije tri unutra....jedna crnka bila jebena,sise imala uhhhNaravno da i to igra ulogu, jednostavno netko s nekime klikne netko ne...Ja sam kod nje bio prvi puta kada je bila sa jedno pet - šest cura (po smjeni !!!!) na Vrbanima (kod Pointa), došao, njih pet-šest se postrojilo, ja odabrao nju, ušli smo u sobu, ona meni "brzo si odabrao", ja njoj "nije se imalo kaj birati pored tebe"...i tu se dogodio taj "klik". Ona mi je definitino no.1 za HE masažu.
Jel izgleda ko na sliciOpuštajuća masaža cijelog Vašeg tijela
Pružam masažu cijelog Vašeg tijela, u lijepom prostoru u centru Zg blizu Kvatrića, Zgodna maserka 41god.www.oglasnik.hr
Sorry,
Ne baš. Ima oko 40, ali jako dobro izgleda. Odlicna masaza. B2B, 400 kn s drkicom.Jel izgleda ko na slici
Nije baš nešto, voza na ulaz preko puta,da te vidi, bio u ljetu kod nje, masira u štrumfama i gaćicama ne će se skinut do kraja,trlja se malo sisama i mučna drkica, često mijenja broj tel i lokaciju !Ne baš. Ima oko 40, ali jako dobro izgleda. Odlicna masaza. B2B, 400 kn s drkicom.
I mene zanima, očito nitko nije bio ili ne želi odgovoriti.Jel bio netko kod ove?Brineta 40
Brineta 40 opustiti će vas kvalitetnom masažom u ugodnom ambijentu. Or. i sex isključenwww.oglasnik.hr
Nisam bio kod nje, pa možda griješim, ali čini mi se da je to onaj salon na kvatriću i navodno ova žena jako dobro masira, ali ne znam jel se može dobiti nešto više od HJ. Mislim da i ima 40tak godina. Davno je netko pisao o njoj.I mene zanima, očito nitko nije bio ili ne želi odgovoriti.
Je sjećam se da je davno nešto bilo o njoj ali toga više nemaNisam bio kod nje, pa možda griješim, ali čini mi se da je to onaj salon na kvatriću i navodno ova žena jako dobro masira, ali ne znam jel se može dobiti nešto više od HJ. Mislim da i ima 40tak godina. Davno je netko pisao o njoj.
Moze neki kontaktImaš na trešnjevci (žumberačka) salon, 200 kn pola sata, istina ne smiješ je dirati, ali ženska te stvarno dobro izmasira i na kraju drkica. Ne bole te leđa, a i jaja pročiščena.
Ljudi, kaj je to toliko teško pokrenuti forumsku tražilicu, da bi došli do ovog rezultata (klućna rijeć "žumberačka"):Moze neki kontakt
Ja uvijek kliknem na profil korisnika ako mogu. Kad klikneš na ovog lika i pročitaš njegove poruke, shvatiš da je skorojević koja na forumu postoji samo da žica brojeve i informacije, a drugi neka traže za njega. Takvima ne odgovaram na upite. Nemoj ni ti. Pogledaj mu poruke- može broj, može kontakt, može info...Ljudi, kaj je to toliko teško pokrenuti forumsku tražilicu, da bi došli do ovog rezultata (klućna rijeć "žumberačka"):
ZAGREB - Jel bio tko?
Znaci sto dalje od nje po ovom ?? A bas mi je napeta Izbjegavati, već nekoliko ljudi je pisalo o njoj u recenzijamaforum.ljubavni-oglasnik.net
A nakon toga povezati jedno s drugim i doći do tog oglasa:
Kaj se mora sve na srebrnom tabletu servirati?
O Isuse Bože...
Dvije su u istom prostoru. Niža je ok viša je bezveze. PO is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.Jako dobra djevojka za 300 klasicna plus oral.
Niža, čvrsta guzica, dobre sise. Solidan izgled, nije spektakl, ali je dobra.
Masira zbilja lijepo, a ne samo da odradi.
Oral meni osobno jaaako dobar.
I zbilja pazi na diskreciju.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mala-crvena-oglas-4802292
Nema u usta i po faciGdje se moze svrsit ?
Mimi definitivno spada u top 5! Bio bih ti jako zahvalan kad bi se sjetio kako se sad zove, odnosno koji oglas sad koristi..I ona što se nekad oglašavala kao "mama mimi" (netko je nedavno pisao o njoj, pod novim imenom je i s novim brojem)..., po mom dojmu svakako za preporučiti.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|