Ja sam bio masaža je dobro i oral nije lošBaš i ne izgleda kao da je završila kineziološki, prije da je završila za kuharicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio masaža je dobro i oral nije lošBaš i ne izgleda kao da je završila kineziološki, prije da je završila za kuharicu.
Imaš lontaktBety je baš OK, malo je u godinama (kraj 40-ih ili početak 50-tih) krupnija, komunikativna, uredna, dobro masira, bio više puta. Vodeni krevet i definitivno zna "kliziti" i masirati. Po meni vrijedi ponoviti. Uz Deu (sad u Sigetu, prije Utrine) najbolja masaža.
Lp forumasi..noviji sam ovdje pa eto malu pomoc od Vas..bio sam par puta na masaza prije pa sam sad malo izgubio komoas..ak netko mi moze ono 2-3 dobre preporuke dat..vecinom novi z...i ja sam volio klasicnu 1h i ak netko zna cijenu
Hvala puno
Lp forumasi..noviji sam ovdje pa eto malu pomoc od Vas..bio sam par puta na masaza prije pa sam sad malo izgubio komoas..ak netko mi moze ono 2-3 dobre preporuke dat..vecinom novi z...i ja sam volio klasicnu 1h i ak netko zna cijenu
Hvala puno
Hvala lijepo na pomoci...to je sve ajmo rec polh...meni je dost vazna masaza...ono volim ugodno s korisnim spojit...onak masaza 45min pa neki oral...da sve skupa traje do 1h
B2B oral - sex. 500
Zapruđe
Za ovu curu vidim da dost je hvale..morat cu ic...sam me zanima taj 1h...nadam se da ima masaza plus oral za 1h..SigetOpuštajuća i sportska masaža
Relax ili jača masaža, Sa mnom ti nije gnjavaža. Prvo poruku pošalji Ak ne odgovorim onda zovi. Budi uporan jer uz…www.oglasnik.hr
250 masaža i oral
350 masaža, oral i sex
Ona ti je na slikama , nema greške .
Kod obje maserke ćeš se zadržati najmanje 1 sat , ako uzmeš kompletnu usluguZa ovu curu vidim da dost je hvale..morat cu ic...sam me zanima taj 1h...nadam se da ima masaza plus oral za 1h..
ThxKod obje maserke ćeš se zadržati najmanje 1 sat , ako uzmeš kompletnu uslugu
Ima još jedna koja radi odličan B2B , ali nije iz NZ , a ti si svoj zahtjev ograničio samo na odredjeno područje .
Dobra je i Dea i Marina . Marina zna isto dobro i klasičnu masazu , radila je dosta po salonima , ali nema stol već radi sve na krevetu .
Dobra masaža i jako dobrar oralZa ovu curu vidim da dost je hvale..morat cu ic...sam me zanima taj 1h...nadam se da ima masaza plus oral za 1h..
Kakva je maserka,jeli zgodnaNajbolja na PO, Idem u prosjeku svaka 2 tjedna.Kvalitetna masaža
Masaže u urednom i sredjenom prostoru. Laganija, jača sa kvalitetnim uljem. Kod ugodne i zgodne maserke. Hig na nivou.…www.oglasnik.hr
Jukićeva ...
Super zgodna, uljudna - prava dama ... i sat masaže je sat vremenaKakva je maserka,jeli zgodna
Idem danas ili sutra - mogu pitati ;oJel ima što više od masaže
Komplet recenziju molim, izgled, radnja, trošakIdem danas ili sutra - mogu pitati ;o
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|