Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jebem ga ja em ima tema jel bio tko, em si mogao i link i pitanje napisati u jednom postu, em u jel bio tko već ima pitanje. Tamo odgovori na tu poruku možda je u međuvremenu netko i bio.Jel bio tko
Sjećaš li se koja je to bila? Tamo ih je nekoliko
Prvi put kad sam bio kod nicole mi je sama ponudila bj za dodatnih 300, komplet mislim da nema.Bio kod Nicole i dobra je masaza sa nejnim grudima. Da li radi ona nesto vise ? BJ, odnos ? Ako da, nakon koliko susreta ?
kontakt, oglas ?Ja sam nedavno bio kod Marine i bio sam jako zadovoljan. Super izgleda.
Samo da se ubacim i nadovežem na Žumberačku ako tko zna...
Da li je ovo nova cura?
Nisam tamo bio dugo pa sam malo izasao iz igre
Jel se može s kojom više dogovorit?Sve ove su iz Žumberačke uključujući i ovu s oglasa koji si stavio https://www.oglasnik.hr/korisnik/Iksm/oglasi
Katastrofa ? Naprotiv! Meni je bio užitak nekoliko puta.Ja sam bio i da je baš takva katastrofa kao šta je kolega opisao, nije.
Nisam osjetio zadah kao prvo, sise vise, al ne baš do poda kao drugo, sise su baš velike, teško je očekivati da ne više.
Ja nisam uspio. Bio sam 2× davno i išao sam samo na masažu tada. Jednom sam pitao za oral i nije dala (ne sjećam se koja je cura bila).Jel se može s kojom više dogovorit?
Mislim da neJel se može s kojom više dogovorit?
Može i sa jednom i sa drugom.Mislim da ne
Sta moze, daj malo vise detalja ako nije problem? I s kojima?Može i sa jednom i sa drugom.
Odlična usluga !
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|