Klasične opuštajuće masaže, foot fetish. Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, čisto i dezinficirano! Parking,…
www.oglasnik.hr
Lokacija: Trešnjevka. Godine, rekao bih negdje srednje dvadesete. Cura super izgleda, lijepa u licu, niža, možda oko 165-168. Sise lijepo oblikovane, ne prevelike, neka dvojka-trojka. Guza čvrsta, vitka je cijela. Nudi sve kao što piše u oglasu: klasična masaža (300), B2B (400) i foot fetish (500). Doplata je sto vjeverica ako hoćeš da se skine skroz. Već je kolega prije cca mjesec i pol pisao o njoj i rekao je da je da je masaža odlična te da nije mogao svršiti. Morat ću kontrirati neiskusnijem kolegi, u ovom slučaju. Naruči me za masažu u točno određen termin (zvao sam sat vremena prije), dođem tamo, upute kao da idem u sjedište narkokartela, prvo kaže okvirnu lokaciju, pa da dođeš na neku konkretnu lokaciju, pa te pošalje na lokaciju preko puta te lokacije i tek kad dođeš pred stan ti otvori vrata (fun fact: na istoj je lokaciji, stan ispod, gdje znaju biti Brazilke - tamo su bile Lorena i ona crna - mislim da se oglašavala kao Tuany, ali nekoliko njih se oglašava pod tim imenom, pa tko će znati). Ulazim unutra, s obzirom na upute i da se pet minuta nije javljala na mobitel, od dogovorenog vremena prošlo je već desetak minuta. Dakle dogovor je u 12.30 ali ja ulazim unutra u 12.40. Stan je lijepo uređen, uredan, čist. Idem do kupaonice i nabrzinu se istuširam, ne duže od 2-3 minute. Kaže koliko je što, ja uzmem B2B da je ona gola i krenemo. Vrijeme je negdje oko 12.45.
Masaža dok si na trbuhu je više-manje maženje leđa rukama i prelaženje sisama i tijelom preko tebe, vrlo nježno i polako, nema tu neke masaže. Dakle, ono što bi većina ljudi ovdje nazvala "trackanjem", iako su joj sise krasne pa ih je i lijepo osjetiti na sebi. Cura puno priča, što mi je inače okej, ali ne ako mora zastati svako malo u masaži da dovrši rečenicu. Cijela ta masaža traje maksimalno 7-8 minuta. Dakle cca 10-5 do jedan mi kaže da se okrenem. Okrenem se. Prvo mi je malo mazila kurac rukama pa sisama, taman da mi se digne, i odmah počela drkati. Drka dobro, nježno, ugodno, ali ne mogu objasniti zašto, znao sam da nema šanse da tako svršim (tako da, kolega, nisi jedini, i očito nije problem samo u nama) - drkanje samo po sebi mi nikad nije bilo nešto prenapaljujuće. Ne da se baš dirati. Može je se maziti jedino po sisama i donekle po guzi, čim se približiš donjem dijelu guze ili trbuhu, izmiče se. U 13:05, dakle na stolu sam joj ni 20 minuta, mi kaže da je vrijeme prošlo i da joj pomognem svojom rukom, da je ona meni već produžila termin za deset minuta i da je druga mušterija čeka. Na to sam baš izgubio volju za svršavanjem, jer mi je takav tip pritiska užasan u ovakvim situacijama. K tome, mobitel ne isključuje, pa joj vibrira cijelo božje vrijeme dok masira. Kaže mi gužva je, takav je dan, a ona ima striktne termine od po pola sata, dakle doslovce funkcionira kao na traci. Kažem joj, nema veze, budem sam to riješio. I na izlazu iz stana se mimoiđem s idućom mušterijom.
Dakle, što se mene tiče, ne preporučujem. Cura je stvarno lijepa, i da radi nešto više od B2B, isplatilo bi se vratiti, ali ovako, uludo potrošenih 500 vjevera. Toliko me iznervirala da sam, s obzirom na to da sam već bio na Trešnjevci, par kućnih brojeva od sad već legendarne Tine, nazvao Tinu, ova je bila slobodna pa me odmah primila i odradila vrhunski BJ, čisto da se ne vraćam kući potpuno nezadovoljen i nezadovoljan. Sve u svemu, za tu količinu krznenih životinjica mogao sam otići i kod neke od Brazilki :/ Ali nije mi se dalo sve, htio sam samo opuštajući podnevni B2B uz eventualno neki BJ. Greška.