ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima u Zagrebu sam za koji dan zanima me samo cure sa velikom guzom
Znaci ništa drugo mi nije bitno da li ima prostor ili nema koja je cjena nasa ili strankinja zanima me samo da ima dupe

Koji če ti k...c ona
Pa to je luda iskompleksirana agresivka
Zvao sam ju prije par godina, bio maksimalno ljubazan sa pitanjima, normalnim pitanjima...i onda je ona počela sa svojim pitanjima..."kolko imaš godina, od kud zoveš, jesi ozbiljan...itd"...skužio sam da je luda i što pristojnije priveo razgovor kraju i prekinuo vezu.....Taj dan me jedno dvadesetak puta zvala, jer se vjerovatno uvrijedila što sam ja prekinuo razgovor s njom....naravno nisam se javljao...drugi dan me opet zvala i onda sam ju trajno blokirao...Ludaaaa žena...
Kad sam ja zadnji put bio kod nje smrdilo joj je iz pičke. Dan danas mi je žao što se nisam okrenuo na vratima.... ali kad razmišljanje preuzme druga glava....

Kad sam ja zadnji put bio kod nje smrdilo joj je iz pičke. Dan danas mi je žao što se nisam okrenuo na vratima.... ali kad razmišljanje preuzme druga glava....
Ako smo mi muške svinje.. A za njih jesmo..onda je ta sigurno u nekakvom upravnom odboru tih ženskih krmača koje misle samo na lovu i nista drugo..
Ima ih vise takvih..

Zasto jedna RSonja nema vise potrebu da se oglasava.. Ili teta Maja i njena seka..
Ili Ana Rudes.
Ili Pohotna kučka Sonja.
Zato jer su svojim pristupom i odnosom stvorile krug stalnih
Ok.. Mozda jesu kurve u slobodno vrijeme, ali nisu kurve kao moralna osobina..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh