ovaj zadnji bi mogao i tebe.Jel' ko prčio dotične ispod, ima li kakvih preporuka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj zadnji bi mogao i tebe.Jel' ko prčio dotične ispod, ima li kakvih preporuka:
Puno agencija u zadnje vrijeme u Istri pravi probleme... u Dalmaciji također. Neki pimpovi prave sranja. Hoće promovirati svoje kurve koje su svojim izgledom, uslugom i postupanjem, jedan običan promašaj. Pimpovima i kurvama želim reći da se od sada pripaze. Prave štete u gradovima Poreč, Pula, Split, Rijeka. Prijavljuju kurve koje su im konkurencija, zatim još puno ostalih stvari.
Od kako sam u Zagrebu tamo se situacija smirila, Osijek se isto popravio od kad je došao kolega pod imenom John Wick na forumu.
Premda je tamo problem puno lažnih profila. Puno profila ima koje koristi ova cura
I još jedna koja zakuhava stvari pod ovim profilima
Na adresi Ulica Hrvatske Republike 41. Na toj lokaciju u zadnje vrijeme jako puno kurvi stvara probleme.
Preselile su na novu lokaciju, od kada sam prvi put napomenuo, da ih kontroliramo na adresama na kojima su prije bile.
E pa dragi Pimpovi i cure, kontrolira vas se na svakoj adresi u bilo kojem gradu, i bilo kojem apartmanu.
Zagreb je opet u drugu ruku postao leglo boleština. Jedna kurva se jebe bez kondoma, i to ova
Kod nje je bilo likova koji imaju svakakve boleštine. I sad mnogi otišli kod nje, napaljenog kurca i isključenog mozga, te je jebali bez kondoma, uz nadoplatu. Samo se nadam da ste sreće da niste ništa pokupili.
I onda se još digla panika za Roxane
Jedan je rekao da je pokupila boleštinu i digla se panika. Na kraju se ispričao, jer je došlo zbog nekog nesporazuma.
To ga pohvaljujem jer je rijetkost.
Od sada ćemo posebno nadzirati gradove, Poreč, Pula, Split, i Rijeka. Tamo se događaju sranja zbog pojedinaca.
za sada najsigurniji gradovi za kurve Zagreb, Slavonski brod, te Osijek.
Bude li tamo izbilo sranja John Wick i ostala ekipa će riješiti situaciju.
Čujem da neki traže za reklamiranje kurvi od Mr Nimde aka Drstr14. Nećete dobiti reklame sigurno ako kurva nije toga vrijedna.
Imaš Mineu u Gajnicama.Jel ima netko preporuku za zapad,milfara neka po mogućnosti,hvala unaprijed
Jel' ko prčio dotične ispod, ima li kakvih preporuka:
Pojest cu metlu s hamperom senfa, ako je usluga na nivou ovih duplo slupljih. Prije bi rekao, da su isto spustile kvalitetu usluge u skladu s cijenom.Ove s EGE-a su izgleda počele spuštati cijene.
Pa gle ako je zenska od 25 30 god 100e sat vremena a baba sa PO 70.ne moze ova bit toliko losa za 100Pojest cu metlu s hamperom senfa, ako je usluga na nivou ovih duplo slupljih. Prije bi rekao, da su isto spustile kvalitetu usluge u skladu s cijenom.
Koliko god da je loša usluga, opet je bolje nego dati našim babama sa PO istu tu cijenu. Barem su mlade i zgodne.Pojest cu metlu s hamperom senfa, ako je usluga na nivou ovih duplo slupljih. Prije bi rekao, da su isto spustile kvalitetu usluge u skladu s cijenom.
Dobar izgled nije sve.Pa gle ako je zenska od 25 30 god 100e sat vremena a baba sa PO 70.ne moze ova bit toliko losa za 100![]()
Nebi izašli iz stana nikad vjeruj mi stari da sam bio tamo slučajno![]()
Mladić (19) dogovarao seks s Kolumbijkama u Zagrebu. Uz pištolj ih pljačkali: 'Vrištale su'
Kolumbijka M.C.S.C. navela je na sudu da je nepoznati muškarac jače tjelesne građe i izbrijane glave u ruci držao manji pištolj te je primio njezinu prijateljicu oko vrata...www.24sata.hr
![]()
Tinejdžer je dogovarao seks s Kolumbijkama u Zagrebu. Krao im nakit i novac, mora u zatvor
Kolumbijka je rekla da je s prijateljicama doputovala u Hrvatsku i iznajmila stan. Kontaktirala ju je nepoznata osoba i dogovorila pružanje seksualnih usluga. Otvorila je vrata i vidjela dva muškarca...www.24sata.hr
Jel ovako rjesavate situaciju????
Istina!!!Nebi izašli iz stana nikad vjeruj mi stari da sam bio tamo slučajno
Ipak su primili dva nažalostIpak je večeras utakmica, pa ako naši zabiju gol ili dva Francuzima, ima da se ode kod dvije od ovih sa oglasa po isti rezultat.
Imam broj od starije cure oko 35 39 godina iz Samobora ako koga zanima javite se u inbox![]()
Sex loše?Puši dobro,ali sex loše osrednje
reci mu da ti pošalje broj al da pokrije zadnje dvije brojke
Bio kod ove kendal,za pušenje bez kondoma moraš nagovarati,ali hoće,neda odma na akciju,nego odugovlaci,na slikama je ona,guknut nezna engleskog.Sex ništa specijalno.Sve u svemu cilj joj je klijenta što brže odraditi.ovaj zadnji bi mogao i tebe.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|