Black wolf
Member
Jel bio tko kod ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je na slikama, meni je tražila 900 kn kada sam bio prije nekoliko godinaJa sam slab na bahate, ludače i ostale glupače. Skoro sam nagovorio Anu Cajku iz Španskog da je kresnemZvao sam je i kaže da se tijekom masaže možemo dogovoriti za nešto više. Išao bih sutra pa te molim reci mi samo je li ona na slikama, a ako nije je li bar slična ovoj na slikama? Hvala na odgovoru
Bio sam prije tjedan i pol. Korektna i akcija dosta dobro..
Koliko ima godina,cijena i lokacija,izgleda mi malo starija na slikama kakva je uživo?Bio sam prije tjedan i pol. Korektna i akcija dosta dobro..
240 eura (test na 7 SPB - nisam znao ni da ih ima toliko)+ 40 eura za jedan pregledPojedinačno.. PSR testovi mokraće su 40e
A cijeli spektar.. Mislim 150e.
E sada ako ne zeliš oći kod svog doktora, po uputnicu na MUCG.. onda još računaj da ćes platiti i svaki termin kod privatnika.
Jbg..
150eura u breyera test na 7spb,privatnik nema ispod 70 pregled da valja240 eura (test na 7 SPB - nisam znao ni da ih ima toliko)+ 40 eura za jedan pregled
Popust na pregled, ali me "oženio" za test150eura u breyera test na 7spb,privatnik nema ispod 70 pregled da valja
U stampara se ..u slucaju pozitivnog nalaza dobije i rezultate na sto je dotična bakterija rezistentna a na sto osjetljiva .150eura u breyera test na 7spb,privatnik nema ispod 70 pregled da valja
ZgMomci moze broj neke gospođe za veceras...
Zovi poljakicu radi sigurno i oderi
ako je cura imala musavu majicu, možda je od klope, uz čajnu i pivu i kruh bar neka zimnica, velis da je mršava, moora se zdebljat, bolje s čajnom i kruhom nego od trudnoce.... nest krace i kompaktnije, kalaš je nesklauran, nest kratko al precizno i prigusivač....![]()
Prekrasna Tonka
Pružam nezaboravno druženje u mom prostoru. Vitka sam djevojka 27 godina, lijepih grudi, te molim samo ozbiljne neka…www.oglasnik.hr
Bio jučer poslijepodne i preporuka za izbjegavanje! Zapruđe, Plodine. Tražila je 100/30, 160/60
Nije Tonka, nije prekrasna, mršavija nego ova na slikama ali je zato higijena i više nego upitna. Dočekala me samo u nekoj prljavoj majici bez gaćica, na stolu masni papir i neka čajna salama s komadom kruha i napola puna čaša pive. Kao da je pimp izašao par minuta van dok se ja ne ispraznim. Kad sam rekao da neću i krenuo prema vratima bila je sva splašena, a ja sam se do auta stalno osvrtao i gledao preko ramena. Ne bih se iznenadio da mi je prišao neki Cigo ili Šipac, pokazao nož i rekao da sam mu dužan 200 eura na ime izgubljene dobiti. Sad ozbiljno razmišljam da nabavim kalaš kad idem na kurve.
Curo..kaj tipizda od zlata..jebote ..Hello ekipa planiram doci u Zagreb ovaj vikendImam 21 godinu ,nudim klasiku sex ,oral ,masaza !
Pa me zanima koliko vas ima zainteresovani
Cijena bi bila :
Pola sata 150€ pola sata
Sat 300€
38761801368
Bojana![]()
Podijeli te cifre sa 2, i bit ce zainteresiranihHello ekipa planiram doci u Zagreb ovaj vikendImam 21 godinu ,nudim klasiku sex ,oral ,masaza !
Cijena bi bila :
Pola sata 150€ pola sata
Sat 300€
38761801368
Bojana![]()
Oglas? Slike?Hello ekipa planiram doci u Zagreb ovaj vikendImam 21 godinu ,nudim klasiku sex ,oral ,masaza !
Cijena bi bila :
Pola sata 150€ pola sata
Sat 300€
38761801368
Bojana![]()
Ma slike ti služe samo da nas navuku, a kad dođeš ionako si već tu. pa kad si tu ajd da je odradim. Ja znam pretražiti net preko slika i ne radim to, a svaka koja mi se svidi je slika s neta....ako je cura imala musavu majicu, možda je od klope, uz čajnu i pivu i kruh bar neka zimnica, velis da je mršava, moora se zdebljat, bolje s čajnom i kruhom nego od trudnoce.... nest krace i kompaktnije, kalaš je nesklauran, nest kratko al precizno i prigusivač....
Pa jel cura tolko losa, gledam oglas i jednu tu sliku, pa mi se cinilo mozda je O.K.....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|