Nije platila članarinu ma godinu dana. Kaže da joj posao slabo ide...Zasto ju pratite kakve su vam namjere s njom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije platila članarinu ma godinu dana. Kaže da joj posao slabo ide...Zasto ju pratite kakve su vam namjere s njom?
Uplatio joj za video i slike i nije nista poslala nego me blokirala.Najbolja bucka u gradu....jel bio tko probao...na slici dobre pušačke usne i sise da se boriš...
Krmača! Sad dogovori susret s drugog broja i jebi joj majku!Uplatio joj za video i slike i nije nista poslala nego me blokirala.
Nema kod takvih susretaKrmača! Sad dogovori susret s drugog broja i jebi joj majku!
Sad ju ti sjebi i javi joj se sa drugog mobitela i ponovo joj uplati za video i slike....možda ti i pošalje nešto...Uplatio joj za video i slike i nije nista poslala nego me blokirala.
A od domaćih?Irina ti je na zapadnom dijelu.
Viktoria Draga je zadnji puta bila na zapdnom djelu, ne znam ako je i ovaj put
Zasto domace, kod ovih se neces razocaratiA od domaćih?
Da li je tko bio kod ove dame na masazi i ako može koji info o njoj što sve može kod nje jer već sam par puta zvao ali nikakvog odgovora mobitel dozvoli a nitko se ne javlja![]()
Vrhunske masaže kod Mare!
Kratki opis: maserka 28g., lijepog lica, izraženih oblina, grudi 5/6. Nudi vam masazu po vašem odabiru jacu ili…www.oglasnik.hr
Bio tko kod ove na masaži?
Ne vjerujem da je u zg-uBio netko mozda kod ove?
Koje Sandre ..ima ih višePoz jel bio tko kod sandre u zadnje vrijeeme i šta mogu očekivati
Stara ona na maksimiru diKoje Sandre ..ima ih više
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |