MilanPohodnik
New member
Imam kontakt od male 22 god trazi 250 sat vremena koga zanima moze inbox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već je "gostovala" kod nas, odličnaEvo preporuke, jeste da je sa Ruskinjama česta ispala, ali ova je pun pogodak, bio sam kod nje više puta, oral savršen, sex jako dobar, aktivna, veoma je zgodna, zrela, perfektno čista, ima više od 30, ali nije matora, nego taman. Sve hoće i trudi se, 9/10. Neka neko ko ode napiše ovde da li je sve tačno što sam rekao ili će možda još bolju recenziju o njoj da ostavi:
Hvala na potvrdi, drago mi je da je još neko zadovoljan.Već je "gostovala" kod nas, odlična
O milance ili stari Mikica opet se Laze i krade lovica, mamu ti jebem tebi i tvojem brujuImam kontakt od male 22 god trazi 250 sat vremena koga zanima moze inbox
Pusti miImam kontakt od male 22 god trazi 250 sat vremena koga zanima moze inbox
Pustit ćeš ti 40 eura njemu, a broj niti ne postojiPusti mi
Sve tocno kaze kolegaEvo preporuke, jeste da je sa Ruskinjama česta ispala, ali ova je pun pogodak, bio sam kod nje više puta, oral savršen, sex jako dobar, aktivna, veoma je zgodna, zrela, perfektno čista, ima više od 30, ali nije matora, nego taman. Sve hoće i trudi se, 9/10. Neka neko ko ode napiše ovde da li je sve tačno što sam rekao ili će možda još bolju recenziju o njoj da ostavi:
Kakvi 40€? Mjenjam broj za broj! Jesi retadiran?Pustit ćeš ti 40 eura njemu, a broj niti ne postoji
samo je pitanje ko prvi šalje broj?Kakvi 40€? Mjenjam broj za broj! Jesi retadiran?
Koji mikica i sta tebe muci kolega?O milance ili stari Mikica opet se Laze i krade lovica, mamu ti jebem tebi i tvojem bruju
Mogu ja, ali ako je tvoj broj neispravan zovem curu i neces moci kod njesamo je pitanje ko prvi šalje broj?
Odlična Tajland,100€ Sve radi osim anal,Sve pozę ,odlično puši ,visoka ,umjetne sise możeš ih lizati masirati Sve što poželiš bar je tako bilo kod mene,za masażu nisam trażio ,odmah je bila akcija,možda ponovim ako ne otidje kratko je u Zg i sama je u stanu.Zanima me ova poppy-thaimassage. Kakva je cura?
Svaka 2 tj se mijenjaju cure, a broj je isti.Odlična Tajland,100€ Sve radi osim anal,Sve pozę ,odlično puši ,visoka ,umjetne sise możeš ih lizati masirati Sve što poželiš bar je tako bilo kod mene,za masażu nisam trażio ,odmah je bila akcija,možda ponovim ako ne otidje kratko je u Zg i sama je u stanu.
Nema je više, sad sam kontaktirao, kaže pimp da je otišla jučer. Prvotna informacija je bila da je tu do 16-og. Htio sam ponoviti danas, ali jebiga. Možda se bude vratila.Odlična Tajland,100€ Sve radi osim anal,Sve pozę ,odlično puši ,visoka ,umjetne sise możeš ih lizati masirati Sve što poželiš bar je tako bilo kod mene,za masażu nisam trażio ,odmah je bila akcija,možda ponovim ako ne otidje kratko je u Zg i sama je u stanu.
Hvala kolega na potvrdi. Tu smo da se pomažemo. Ona ima još jedan profil ovde, a to je Liana. Ne liči puno na ova 2 profila, ali uživo to je to i nema greške.Sve tocno kaze kolega
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|