Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, imaš ih više pod ova dva oglasa:Ljudi je ide ko na ove Thai massage ima li tu kakve akcije?
Kolko para?Odi kod ove sitne laure neces pogrijesiti
Zanima me ova poppy-thaimassage. Kakva je cura?Ima, imaš ih više pod ova dva oglasa:
Pošalji WhatsApp i poslati će ti cjenik usluga. Uzmi sat vremena masaže sa happy endom, može i pušenje sa kabanicom i bez kabanice. Masaža sat vremena i pušenje bez kabanice je 100€. Probaj 1x pa vidi.![]()
Poppy thaimassage
Hi guys I'm POPPY new in the city have a good experience with erotic b2b and traditional Thai massage in the city which…www.oglasnik.hr
Odlična ,otidji nećeš požalit.Zanima me ova poppy-thaimassage. Kakva je cura?
Meni okej, razmišljam ponoviti. Masaža, ne izgleda loše, masira te gola, pušenje bez kabanice. Ako odeš, svakako napiši recenziju. Dogovor jednostavan i lagan preko Whatsapp, tu je do 16.04., onda ide natrag.Zanima me ova poppy-thaimassage. Kakva je cura?
upiši diskretna sandraZanima me neka najstarija dama iz oglasa ne mora bit iz oglasa bitno da radi moze i na preporuku
A bio sam nije tako staraupiši diskretna sandra
Upiši simpatična gospođa 52g,ja bih rekao da ima barem 60,i ogromne siseA bio sam nije tako stara
To ona iz dubraveUpiši simpatična gospođa 52g,ja bih rekao da ima barem 60,i ogromne sise
UtrineTo ona iz dubrave
Nisam bio moze oglasUtrine
jel prima nove? u kojem je kvartu?Jednom kod svake bez ponavljanja. Dobar si.
Čim te jedna omađija, stari moj, nema šanse da joj se ne vratiš.
Ja kod ove jedne idem cca 15 godina i još uvijek mi nije dopizdila.
I nema šanse da mi dopizdi. Em dobro izgleda, em vrhunski odrađuje posao, em je cijena o.k.
Em, se više ne oglašava... Samo sa stalnima dela...
Kad tako nešto uhvatiš, ne puštaj![]()
Ne, ova je Savica uz aveniju oni neboderiUtrine
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |