120e sat ako je bez kondoma, 140 saA i nju cigani karaju tako da ne treba ni kod nje ici

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
120e sat ako je bez kondoma, 140 saA i nju cigani karaju tako da ne treba ni kod nje ici
Slao sam joj par puta mail, ne javlja se...Jel bio tko kod ove? Klaudia.
Trazim starijeg muškarca - Seks - Ljubavni oglasnik
Mlada curvy djevojka trazi starijeg muškarca za sex. Volim i igre uloga pa ti mogu biti i kčerka i nečakinja,prijatelljubavni-oglasnik.net
Barbara je TOP pica.Jel netko bio ?
![]()
Masaže i foot fetish
Opustite se uz masažu ili foot fetish kod plavuše sa slike. Molim zvati isključivo taj dan kada bi ste došli. Sex…www.oglasnik.hr
I mene ova već duže vrijeme intrigira, ali koliko vidim, za nju su uglavnom prilično loše recenzije na forumu.![]()
Visoka crnka
ATRAKTIVNA 174/56/3, 26 god., umiljata u svom ugodnom ambijentu za situiranu gospodu. Dođi i opusti se. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Ljudi molim vas. Jel bio tko kod nje? Kakva je zenska. Kako pusi? Kako se jebe? I kako se ponasa? Hvala
Mislim da sigurno nema 26 godinaI mene ova već duže vrijeme intrigira, ali koliko vidim, za nju su uglavnom prilično loše recenzije na forumu.
Mislim da je ovo jedan od njezinih oglasa.![]()
Atraktivna crnka ! ! !
Crnka visoka vitka 25, 174/56/3, erotski dotjerana. spontana, vedra, prekrasnog tijela i osmjeha traži društvo…www.oglasnik.hr
Izbjegavati u širokom luku, bio jednom i nikad više.I mene ova već duže vrijeme intrigira, ali koliko vidim, za nju su uglavnom prilično loše recenzije na forumu.
Mislim da je ovo jedan od njezinih oglasa.![]()
Atraktivna crnka ! ! !
Crnka visoka vitka 25, 174/56/3, erotski dotjerana. spontana, vedra, prekrasnog tijela i osmjeha traži društvo…www.oglasnik.hr
Izbjegavati u širokom luku, bio jednom i nikad više.
Loša usluga ili izgled ili i jedno i drugo?Izbjegavati u širokom luku, bio jednom i nikad više.
Mislim da sam davno bio i ja...već 10 godina ima 26 g. Rekla da je iz zagorja negdje. Pušila do kraja,svršio u usta..nisam htio jebat...čak mi i guzu nudila đabe...ako je to ta na koju mislimIzbjegavati u širokom luku, bio jednom i nikad više.
I jedno i drugo i treće.Loša usluga ili izgled ili i jedno i drugo?
Jesi bio?Barbara je TOP pica.
Pogotovo nakon silikoniranja. Šteta što ne daje pice.
Ali s takvom picom i masaža s drkicom je O.K. Barem meni. Jer žena prejebeno izgleda.
Ne znam šta je s Nicole? Ona je s njom godinama radila. A nema je više na sceni kurvanjskoj![]()
Bio sam više puta, ali ne u zadnje vrijeme, jer se bila prestala oglašavati.Jesi bio?
Ja sam.danas zvao par puta iskljucen telefon
Stari moj što puta sam joj poslao poruku na mail i tu na oglasnik i bez odgovora čini mi se da je to neka budalastinaJel bio tko kod ove? Klaudia.
Mlada curvy djevojka trazi starijeg muškarca za sex. Volim i igre uloga pa ti mogu biti i kčerka i nečakinja,prijatelljubavni-oglasnik.net
Poslao mail i poruku u inbox i nema odgovoraJel bio tko kod ove? Klaudia.
A to ti onaj salon u zumberackoj.Imas dosta tog o njemu napisano.
Žumberačka.
Dobro izgleda, slažem se, ali Anja - nije baš čitava.Ali zato izgleda kao da joj je 28![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|