A gle dao si ljudima mislit, mnoge ce to muciti sada sto je to josZaintrigiralo te priznaj ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gle dao si ljudima mislit, mnoge ce to muciti sada sto je to josZaintrigiralo te priznaj ...
Slažem se s tobom da dobar B2B, pogotovo s pušenjem, može biti skoro jednako dobar kao seks.A čuj sad da sve ispričam, ja zadnji put kad sam bio platio sam 60, ali mi je rekla da je 80 kao za nove, a 60 za stare, a onda sam i ja ispao nov jer me otkačila zbog nekog stalnog. 60 ili 80 nema veze, platio bih joj i 80 jer joj je b2b perfektan, masaža odlična, a onda joj svršiš među sisama ili ti pak bradavicom trlja glavić i drka ga dok ne svršiš. I to nije sve ...
Da, Barbara povremeno radi. Ona je isto TOP pica, pogotovo nakon silikoniranja.Nisam bio kod Nicole, ali bi volio da jesam. Uglavnom sise su joj po slikama čista perfekcija, ali toliko se po forumu pisalo zamjerki raznih i ovo i ono, tako da se nikad nisam se usudio otić. Sad je aktivna ona njena kolegica?
jel bio netko kod ove? to neka nova?![]()
Vatreno druženje !
Vatrena djevojka 24 godine pruža vatreno druženje u svom prostoru, dođi i probaj me, nećeš požaliti.www.oglasnik.hr
Neki info ?
U Splitu nije baš dobila dobru recenziju... Tebi je odgovarala?Odi kod ove sitne laure neces pogrijesiti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|