ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A čuj sad da sve ispričam, ja zadnji put kad sam bio platio sam 60, ali mi je rekla da je 80 kao za nove, a 60 za stare, a onda sam i ja ispao nov jer me otkačila zbog nekog stalnog. 60 ili 80 nema veze, platio bih joj i 80 jer joj je b2b perfektan, masaža odlična, a onda joj svršiš među sisama ili ti pak bradavicom trlja glavić i drka ga dok ne svršiš. I to nije sve ...
Slažem se s tobom da dobar B2B, pogotovo s pušenjem, može biti skoro jednako dobar kao seks.
Ali 80 eura mi je ipak malo previše. Pogotovo bez pušenja.
Jedino ako je TOP pička u pitanju, dao bih tu lovu.
Kako ova izgleda, u usporedbi recimo s Nicole, koja je TOP pica, ako si bio kod nje?
Među njene sisurde sam svršavao za 70 eura, ali su jebene sisurde.
Za pušenje je tražila još 30.

Nisam bio kod Nicole, ali bi volio da jesam. Uglavnom sise su joj po slikama čista perfekcija, ali toliko se po forumu pisalo zamjerki raznih i ovo i ono, tako da se nikad nisam se usudio otić. Sad je aktivna ona njena kolegica?

Nisam bio kod Nicole, ali bi volio da jesam. Uglavnom sise su joj po slikama čista perfekcija, ali toliko se po forumu pisalo zamjerki raznih i ovo i ono, tako da se nikad nisam se usudio otić. Sad je aktivna ona njena kolegica?
Da, Barbara povremeno radi. Ona je isto TOP pica, pogotovo nakon silikoniranja.
Nicole nema već duže vrijeme.
Nicole je radila B2B, ali joj je falilo senzualnosti, kako je i pisano, nekako je mehanički to odrađivala.
Ali je to izgledom nadoknađivala.
Barbara se malo više uživi, pogotovo kad ti ga ćopi dok na trbuhu ležiš, pa ga počne drkat 😙

Kako izgleda ova tvoja na skali od 1 do 10 ?

To je vjerojatno ovo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh