Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je jedan Tina prije sa tetovazom lubanje na nozi i ta se cinila izvrsnom. No nismo se uspjeli dogovorit.Linda, jedna od njih. Starija, masaza ok, ostalo srednja zalost. Preporuka masaza sa oralom. Ili jednom probat i to je to.
Druga sta je s njom bila onda u stanu je mlada bila od nje, 25-30god bi rekao. Mozda je bolje kod nje. Prije Poppy je bila neka treca pod drugim imenom. To je kolega odradio, rekao da se uopce ne isplati, njemu je i masaza bila losa. Tako da procijeni i odluci sam. Slabo ima Azijki tako da su zbog toga zanimljive
Ok ,hvala ti . Jedino me zanima kakva je ulicu ta mlađa ?Linda, jedna od njih. Starija, masaza ok, ostalo srednja zalost. Preporuka masaza sa oralom. Ili jednom probat i to je to.
Druga sta je s njom bila onda u stanu je mlada bila od nje, 25-30god bi rekao. Mozda je bolje kod nje. Prije Poppy je bila neka treca pod drugim imenom. To je kolega odradio, rekao da se uopce ne isplati, njemu je i masaza bila losa. Tako da procijeni i odluci sam. Slabo ima Azijki tako da su zbog toga zanimljive
Svatko tko mijenja puno psrtnera je rizičan.Mislis da je pantera rizična?
Nista za pusenje bez kabanice ?
A onako. Nije losa. Javis joj se, posalje ti sliku pa odlucisOk ,hvala ti . Jedino me zanima kakva je ulicu ta mlađa ?
I? Si dogovorio Zayu?Irina preporuka svakako, imaš puno o njoj na forumu, Zayu pokušavam i ja dogovorit za sutra
Nisam, otišao na sigurno kod VikeI? Si dogovorio Zayu?
Jebote,pa ti po cijeloj Hrvatskoj imas cure kojima tražis mušterije...Imam broj od stare cure od 35 40 godina iz Samobora, cura trazi jebaca i ne jebe se za lovu. Ako koga zanima moze se javiti u inbox
I to poštene cure. Ne jebu se za lovu samo na njegovu preporuku.Jebote,pa ti po cijeloj Hrvatskoj imas cure kojima tražis mušterije...![]()
Samo njemu moras prvi uplatiti na aircash 40eI to poštene cure. Ne jebu se za lovu samo na njegovu preporuku.
Ne treba nikakva uplata na aircashto samo ti imas takve misli deda..
I od tih 8 ljudi niko nije platilPa za kontakt trazim da ali ne treba uplatiti na Aircash. Jesi munjen?sta hodas zamnom? Meni se javilo vec 8 ljudi a tebi hvala na promociji
![]()
Pa za kontakt trazim da ali ne treba uplatiti na Aircash. Jesi munjen?sta hodas zamnom? Meni se javilo vec 8 ljudi a tebi hvala na promociji
![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |