onaj_tamo
Well-known member
Mislis da je pantera rizična?I ne samo s njom.
Obilaziti labose i doktore i nije neka uzivancija..
Nista za pusenje bez kabanice ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da je pantera rizična?I ne samo s njom.
Obilaziti labose i doktore i nije neka uzivancija..
Ma sta bi bila rizicna sta je vama ja ju svaki put bez kondoma karamMislis da je pantera rizična?
Neda viseDali Pantera da u guzu,kolko eura?
Neda vise u guzu i u gizu sam ju karao isto bez kondomaDali Pantera da u guzu,kolko eura?
Odličan body to body, najbolji na kojem sam bio. Malo niža, lagana, tijelo vretenasto, obline idealne da nuljena klizi tijelom, a sise sasvim solidne za sitniju curu i taman ko stvorene za b2b. Bio sam dva puta, zadnji put prije skoro godinu dana mi je čak odradila završnicu među tim njenim sisama. Više ne idem kod nje jer me sljedeći put nakon toga zezla za termin ko budalu, ne znam zašto, valjda ima neke stalne klijente koji uvijek dobiju prednost, čak i ako dogovoriš sve i onda još i 10 min prije dolaska i potvrdiš dolazak i dođeš točno na vrijeme. Ako ovo čita, ovim je putem pozdravljam, bilo je top dok je trajalo, bar za mene.![]()
jel netko nešto zna
hvalaOdličan body to body, najbolji na kojem sam bio. Malo niža, lagana, tijelo vretenasto, obline idealne da nuljena klizi tijelom, a sise sasvim solidne za sitniju curu i taman ko stvorene za b2b. Bio sam dva puta, zadnji put prije skoro godinu dana mi je čak odradila završnicu među tim njenim sisama. Više ne idem kod nje jer me sljedeći put nakon toga zezla za termin ko budalu, ne znam zašto, valjda ima neke stalne klijente koji uvijek dobiju prednost, čak i ako dogovoriš sve i onda još i 10 min prije dolaska i potvrdiš dolazak i dođeš točno na vrijeme. Ako ovo čita, ovim je putem pozdravljam, bilo je top dok je trajalo, bar za mene.
Pozdrav, koliko euraOdličan body to body, najbolji na kojem sam bio. Malo niža, lagana, tijelo vretenasto, obline idealne da nuljena klizi tijelom, a sise sasvim solidne za sitniju curu i taman ko stvorene za b2b. Bio sam dva puta, zadnji put prije skoro godinu dana mi je čak odradila završnicu među tim njenim sisama. Više ne idem kod nje jer me sljedeći put nakon toga zezla za termin ko budalu, ne znam zašto, valjda ima neke stalne klijente koji uvijek dobiju prednost, čak i ako dogovoriš sve i onda još i 10 min prije dolaska i potvrdiš dolazak i dođeš točno na vrijeme. Ako ovo čita, ovim je putem pozdravljam, bilo je top dok je trajalo, bar za mene.
Tad je bilo 80 za b2b, koliko je sad ne znam.Pozdrav, koliko eura
HvalaTad je bilo 80 za b2b, koliko je sad ne znam.
Bila je jedan Tina prije sa tetovazom lubanje na nozi i ta se cinila izvrsnom. No nismo se uspjeli dogovorit.Linda, jedna od njih. Starija, masaza ok, ostalo srednja zalost. Preporuka masaza sa oralom. Ili jednom probat i to je to.
Druga sta je s njom bila onda u stanu je mlada bila od nje, 25-30god bi rekao. Mozda je bolje kod nje. Prije Poppy je bila neka treca pod drugim imenom. To je kolega odradio, rekao da se uopce ne isplati, njemu je i masaza bila losa. Tako da procijeni i odluci sam. Slabo ima Azijki tako da su zbog toga zanimljive
Ok ,hvala ti . Jedino me zanima kakva je ulicu ta mlađa ?Linda, jedna od njih. Starija, masaza ok, ostalo srednja zalost. Preporuka masaza sa oralom. Ili jednom probat i to je to.
Druga sta je s njom bila onda u stanu je mlada bila od nje, 25-30god bi rekao. Mozda je bolje kod nje. Prije Poppy je bila neka treca pod drugim imenom. To je kolega odradio, rekao da se uopce ne isplati, njemu je i masaza bila losa. Tako da procijeni i odluci sam. Slabo ima Azijki tako da su zbog toga zanimljive
Svatko tko mijenja puno psrtnera je rizičan.Mislis da je pantera rizična?
A onako. Nije losa. Javis joj se, posalje ti sliku pa odlucisOk ,hvala ti . Jedino me zanima kakva je ulicu ta mlađa ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|