Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim ti je na wapp javljanje to ti je prevara samo je ona Ankica koliko znam na plavom pouzdana sto se tiče javljanja na wapp.ili ova
Ena, 25 💕
Zovem se Ena imam 25 godina Nudim druženje u svome prostoru Za dolazak kod vas po dogovoru Samo za ozbiljne muškarce…www.oglasnik.hr
HvalaČim ti je na wapp javljanje to ti je prevara samo je ona Ankica koliko znam na plavom pouzdana sto se tiče javljanja na wapp.
Urokana itekakoMoguce da su dvije tamo. Ta sa slika za koju se svojevremeno pisalo da je narko i neka starija "crvenokosa..." Mozda si naletio na tu stariju,mozda je samo ona. Ne znam. Ta mlada je,inace dobar komad,zgodna,mlada i ni po cemu mi nije djelovala jao narkomanka
Čim ti je unverified, bježi od toga. To ti može biti patka kao i na oglasniku, slika od Halle Berry a dočeka te Bill Cosby...ima tko kakva iskustva?
A opis je kao u Great bonnie, a i na slikama izgleda kao ona pa ako neko zna jel je onČim ti je unverified, bježi od toga. To ti može biti patka kao i na oglasniku, slika od Halle Berry a dočeka te Bill Cosby...
I Slatka tajnaČim ti je na wapp javljanje to ti je prevara samo je ona Ankica koliko znam na plavom pouzdana sto se tiče javljanja na wapp.
To sam i ja prvo pomislio kad sam vidio profilA opis je kao u Great bonnie, a i na slikama izgleda kao ona pa ako neko zna jel je on
Slažem se s time...mlade mogu dirigirat donekle,a ti ako želiš okreneš se i odeš ali problem je kad razmišljaš dugom glavom...a kod starijih je ipak drukčija dobrodošlica i kod nekih možeš i 2 puta svšiti ako je u toj satnici dok mlade to ne dozvoljavaju.A zasto bas mora biti mlada..
U 20g.moja najgora iskustva yu vrzana bas za mlade cure.
Ti si budaletinaSi tu gluh ili šta reko di sam nasao oglas i da broj govori non stop da je nedostupan . Pa ti stavi link kojega nema vise. Prvo nenapadaj bez provjere a onda dalje i prvo posloži sebe pa komentiraj druge sretno
Pa čak se slažem, ali stvar je jednostavno u tome da je potražnja daleko premašila ponudu kod nas. Nisu kurve krive što se na svaki oglas zalijepi tisuće napaljenih majmuna; logično da će im cijene biti visoke. Svakako bismo trebali više drkat jer smo u lošoj situaciji u ovoj državi. Nismo Nijemci da plaćamo €150-200 za seks ko da je ništa.Trebali bi pod hitno bojkotirat djevojke koje pruzaju seksualne odnose.
Pa di je to otišlo??
Nekad si za 200 kuni mogel jebat do iznemoglosti
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
A da se placa porez, prirez, daje dio crkvi....znaci nista od toga
Od 11 do 16 sati one obrade 10-12 klijenata......
700-800 evra u dzepu a nas drzavu opcine poreznu crkvu i ostale tko hebe
Bojkot jedino riješenje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|