Nije njoj nego njenom mužuOlja.njoj.j3 otac umro.nije u hrv.vidio sam.objavu na fb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije njoj nego njenom mužuOlja.njoj.j3 otac umro.nije u hrv.vidio sam.objavu na fb
Sta si bio kod nje gdje je u prostoru?Leona vam još danas radi od 15 h, i onda je neće biti 30-tak dana. Tako mi je rekla. Nema na čemu.
Meni se javila jučer oko 11 h. Rekla da još taj dan radi ali tek od 15 h i da zatim neće radit 30-tak danaSta si bio kod nje gdje je u prostoru?
Ja je i jucer zvao i nije se javljala
Dali se hoce ljubiti i jel moze u usta svrsavanje ko i prijeJa sam ju jucer uspio dobiti nakon 2 milijuna poziva i neuspjelih dogovora.
Kaze da je nece biti 3-4 tjedna.
Sta reci, udebljala se fino od kad sam zadnji put bio. Tad je bila anoreksicna, a prije 10-12 godina jebena bomba. Sad je ima viska, pogotovo u guzi, ali kad se fino naguzi i metnes joj ga u prdaru... top.
Po meni best buy za 60 + 20 anal.
Jebeno pusenje i guzenje + iscijedi ga do kraja.
Sretna Nova svima!.SRETNA NOVA GODINA SVIMA, PUNO DOBROG, STRASNOG (NE PRESKUPOGA ), ALI NAJVAŽNIJE SIGURNOG SEXA, ČLANOVIMA OVOG FORUMA!
Jel može netko nabaviti Sumamed?To mogu nabavit
Kolko komada si popio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|