Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ko što i sam vidiš,prošlo 7 sati od tvoje objave a odgovora nema. Moja preporuka ne traži ništa i nećeš se razočarat,jer ti nitko pametan i pošten nema što za preporučit. Jedino pokušaj kod Mirele ako upadneš.Pozdrav, novi sam ovdje na forumu iako imam dovoljno iskustva sa oglasnikom.. Posto me dugo nije bilo u Zagrebu vidim da se svasta nakotilo po oglasniku, a nemam volje citati cijeli forum da vidim sta valja, a sta ne mogu li vas zamoliti da vi preporucite nesto najbolje sta postoji u Zagrebu. Prije sam se cesto nalazio sa Ivom bosankom (zgodna nova) pa ako netko ima njen broj bio bi zahvalan da mi ga posalje u inbox, a ako vise ne radi eto neka da je slicna njoj izgledom i uslugom. Otisao bi vec danas i ako mi preporucite neku rado cu recenziju napisati. Hvala vam unaprijed
koja je mirela i imas li njen kontakt? moze i privatnoEvo ko što i sam vidiš,prošlo 7 sati od tvoje objave a odgovora nema. Moja preporuka ne traži ništa i nećeš se razočarat,jer ti nitko pametan i pošten nema što za preporučit. Jedino pokušaj kod Mirele ako upadneš.
Slike njezine su. Iskustvo savršeno ako te ne smetaju male cice (jedinica), 150 eura.Pozdrav...može netko tko je bio kod tete maje napisati kakvo je iskustvo?...da li su slike njene na oglasniku? I jel zgodna u faci?
uzmite malo vremena i pročitajte forum- ljudi ostavljaju recenzije i iskustva...koja je mirela i imas li njen kontakt? moze i privatno
Ono sto sam malo citao ljudi samo seru po svemu.. tu nista ne valja i svaka je zaqrac.. Bojim se otvoriti recenziju Mirele da ne odustanemuzmite malo vremena i pročitajte forum- ljudi ostavljaju recenzije i iskustva...
Što se tiče mene,moram reči da 90 posto napisanog točno tema Erotik pogotovo gosp.koji su bili u zadnje vrjeme na druženju.Ono sto sam malo citao ljudi samo seru po svemu.. tu nista ne valja i svaka je zaqrac.. Bojim se otvoriti recenziju Mirele da ne odustanem
Slike njezine su. Iskustvo savršeno ako te ne smetaju male cice (jedinica), 150 eura.
Koja to tetka maja koliko godina imaSlike njezine su. Iskustvo savršeno ako te ne smetaju male cice (jedinica), 150 eura.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|