Vidim da nisi upučen pa ću ti pojasniti.Da li se nju smije dirati dok masira?
Dakle te cura je užas od usluge.
O njoj imaš hrpu recenzija ovdje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da nisi upučen pa ću ti pojasniti.Da li se nju smije dirati dok masira?
Ja baš gledam slike iz oglasa i mislim si "ček, je li to ona".Aha, sad sam se sjetio.. nisam znao da je to ona sto u rukavicama masira... hvala na info... imate neku preporuku, nisam iz Zg, a dolazim za vikend... hvala
Jucer?Ja sam je dobio oko 20h došao za petnaestak minuta lokacija Utrine šteta 80 pol sata sa analom 60 bez malo se udebljala ali se još uvijek praši ko prasica
Sta se ona drogira?Jucer?
Jel bila urokana ili pri sebi?
Imaš li broj?Zove ju valjda pola foruma... U međuvremenu maknula oglas.
...daj pliz stavi link.... ima ih nekolko leona...ovu koja radi kasno i daje guzicuSad zvao Leonu mob zvoni nejavlja se
Mislim da je ovo Marina koja se javlja pola godine iz Splita,sada vjerojatno radi u duetu sa ovom drugom curom,zvao sam par puta ali je nisam dobioPozdrav ekipa,Zagreb
Marina 53 i Lea 34 - Pružamo igrice u troje i sve vrste masaža sa sretnim završetkom a može i pojedinačno. Marina…www.oglasnik.hr
Jel tko posjetio ili ima neke informacije u vezi ovog oglasa?
Leona vam još danas radi od 15 h, i onda je neće biti 30-tak dana. Tako mi je rekla. Nema na čemu.Jel to nasa leona
Je je bili smo svi sa foruma kod nje moš mislit. Kako vam više nije jasno svima koji pitate za neku kojoj u oglasu stoji javljanje na whatsapp da je prevara ako je uopće i ženska iza oglasa. Ovdje se iz aviona vidi da su slike skinute sa interneta.Jel bio tko kod ove, izgleda zanimljivo na slikama
Sexy Ana iz Zagreba pruza zadovoljstvo na sve nacine whatsapp❤️
Javljati se isključivo na whatsapp Mlada Ana iz Zagreba spremna za sve ❤️www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|