Možda najveća glupost na koju ljudi troše pare, tolko džaba svega po netu i ti plaćaš nekome za neke videe0955869969 ako koga zanimaju klipovi 24 god cura prodaje svoje what sapp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda najveća glupost na koju ljudi troše pare, tolko džaba svega po netu i ti plaćaš nekome za neke videe0955869969 ako koga zanimaju klipovi 24 god cura prodaje svoje what sapp
Javi sePozdrav, došao sam poslovno u zagreb samo danas.
Nalazim se u hotelu blizu autobusnog kolodvora, ima li kakva cura/dama/milf/baba bilo šta samo da izgleda dobro pa i bolje od toga i da se drži higijene..
Masaza-sex-sve me zanima.
Cijena mi nije bitna
Saljite u inboks ili ovdje
Hvala vam puno
ajde odjebi! - pa nisi nikad niti trebo ić jer to je kazneno djelo; i to nije potreba nego luksus! I kakav je to svinjski i drukerski mentalitet di se nekom gleda kolko zarađuje- pa jel si im ti to omogućio? Pa nije tebe niko zvao i silio da ideš! Sam si zvao i svjesno uzimao u najam nekog za sex usluge i sad se praviš pametan i pošten!Trebali bi pod hitno bojkotirat djevojke koje pruzaju seksualne odnose.
Pa di je to otišlo??
Nekad si za 200 kuni mogel jebat do iznemoglosti
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
A da se placa porez, prirez, daje dio crkvi....znaci nista od toga
Od 11 do 16 sati one obrade 10-12 klijenata......
700-800 evra u dzepu a nas drzavu opcine poreznu crkvu i ostale tko hebe
Bojkot jedino riješenje
jebiga, nema novca a jebo bi. Ne ide to takoajde odjebi! - pa nisi nikad niti trebo ić jer to je kazneno djelo; i to nije potreba nego luksus! I kakav je to svinjski i drukerski mentalitet di se nekom gleda kolko zarađuje- pa jel si im ti to omogućio? Pa nije tebe niko zvao i silio da ideš! Sam si zvao i svjesno uzimao u najam nekog za sex usluge i sad se praviš pametan i pošten!
Nije problem u cijeni nego u ponudi.Nije da nemam samo velim da je picka preskupa u danasnje vrijeme inflacije
Otislo je sve gori cijenom,gorivo ,krafne,kruh,tako i mladi pičićNije da nemam samo velim da je picka preskupa u danasnje vrijeme inflacije
A zasto bas mora biti mlada..Nije problem u cijeni nego u ponudi.
Kada je mlada, zgodna i potrudi se nije problem platiti i 200 do 500 €
I tebi je ok da ovako objavis privatnu prepisku??
I meni je dvaputa otkazala ..pa sta.
Ko da je jedina koje su otkazala prethodne dogovore.
Shvati da ona nije kao one po stanovima koje rade kao na traci a ticekad ispred zgrade da ti se javi da je ovaj ispred tebe svrsio da mozes gore.
Bio i okrenuo seTop mlada sexy brinetica za nezaboravan provod!
Pozdrav imam 29 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i smeđu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Odron...
Obmane laži i prijevare svuda oko nas
Moguce da su dvije tamo. Ta sa slika za koju se svojevremeno pisalo da je narko i neka starija "crvenokosa..." Mozda si naletio na tu stariju,mozda je samo ona. Ne znam. Ta mlada je,inace dobar komad,zgodna,mlada i ni po cemu mi nije djelovala jao narkomankaBio i okrenuo seTop mlada sexy brinetica za nezaboravan provod!
Pozdrav imam 29 god visoka sam 170 i 56 kg te prekrasne grudi broj 5 i smeđu dugu kosu! Ako voliš djevojke sportske…www.oglasnik.hr
Odron...
Obmane laži i prijevare svuda oko nas
Jako zaudara na bonove, tim više što sam ovu treću sliku već vidio na hrpi oglasa...
To ti je fakeDali je bio tko, dogovorio sam za sutra pa da ne dolazim džaba u Zagreb
Vruća Petra😈❤️(novi broj u opisu)
Kratko u Zagrebu, sama sam u prostoru i nudim usluge uživo kod mene ili kod vas te usluge online. Zainteresirani javite…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|