ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, došao sam poslovno u zagreb samo danas.
Nalazim se u hotelu blizu autobusnog kolodvora, ima li kakva cura/dama/milf/baba bilo šta samo da izgleda dobro pa i bolje od toga i da se drži higijene..
Masaza-sex-sve me zanima.
Cijena mi nije bitna

Saljite u inboks ili ovdje
Hvala vam puno

Probo sam nać nešto o njoj, al ne vidim da ima igdje. Kaže keš, pa da ne idem bezveze, jel ima ko kakav info?

Trebali bi pod hitno bojkotirat djevojke koje pruzaju seksualne odnose.
Pa di je to otišlo??
Nekad si za 200 kuni mogel jebat do iznemoglosti
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
A da se placa porez, prirez, daje dio crkvi....znaci nista od toga
Od 11 do 16 sati one obrade 10-12 klijenata......
700-800 evra u dzepu a nas drzavu opcine poreznu crkvu i ostale tko hebe
Bojkot jedino riješenje

Trebali bi pod hitno bojkotirat djevojke koje pruzaju seksualne odnose.
Pa di je to otišlo??
Nekad si za 200 kuni mogel jebat do iznemoglosti
Sada su cijene 60-100 evra za pol cuke, ti dodes malo ti ga pljuga 2-3 minute jebes i pedala......
A da se placa porez, prirez, daje dio crkvi....znaci nista od toga
Od 11 do 16 sati one obrade 10-12 klijenata......
700-800 evra u dzepu a nas drzavu opcine poreznu crkvu i ostale tko hebe
Bojkot jedino riješenje
ajde odjebi! - pa nisi nikad niti trebo ić jer to je kazneno djelo; i to nije potreba nego luksus! I kakav je to svinjski i drukerski mentalitet di se nekom gleda kolko zarađuje- pa jel si im ti to omogućio? Pa nije tebe niko zvao i silio da ideš! Sam si zvao i svjesno uzimao u najam nekog za sex usluge i sad se praviš pametan i pošten!

ajde odjebi! - pa nisi nikad niti trebo ić jer to je kazneno djelo; i to nije potreba nego luksus! I kakav je to svinjski i drukerski mentalitet di se nekom gleda kolko zarađuje- pa jel si im ti to omogućio? Pa nije tebe niko zvao i silio da ideš! Sam si zvao i svjesno uzimao u najam nekog za sex usluge i sad se praviš pametan i pošten!
jebiga, nema novca a jebo bi. Ne ide to tako

I tebi je ok da ovako objavis privatnu prepisku??

I meni je dvaputa otkazala ..pa sta.
Ko da je jedina koje su otkazala prethodne dogovore.
Shvati da ona nije kao one po stanovima koje rade kao na traci a ticekad ispred zgrade da ti se javi da je ovaj ispred tebe svrsio da mozes gore.
Bio i okrenuo se
Odron...
Obmane laži i prijevare svuda oko nas
Bio i okrenuo se
Odron...
Obmane laži i prijevare svuda oko nas
Moguce da su dvije tamo. Ta sa slika za koju se svojevremeno pisalo da je narko i neka starija "crvenokosa..." Mozda si naletio na tu stariju,mozda je samo ona. Ne znam. Ta mlada je,inace dobar komad,zgodna,mlada i ni po cemu mi nije djelovala jao narkomanka

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh