Šta si ih najprije izvagao izmjerijo sise pogledao potvrdu da su zdrave pa onda na karačinu ee svaka ti dalaNije ni čudo da su dobre kada si dao 380 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si ih najprije izvagao izmjerijo sise pogledao potvrdu da su zdrave pa onda na karačinu ee svaka ti dalaNije ni čudo da su dobre kada si dao 380 eura.
Bio sam.![]()
bio netko? zvao al se ne javlja, nema nista na trazilici
![]()
bio netko? zvao al se ne javlja, nema nista na trazilici
fake.Bio tko mozda kod ove? Ako je ona koja je na slikama dobra je, 80 je sat, a hoće 10 eura abon, kaže jer su ljudi neodgovorni pa ne dođu, e sad riskirati 10 eura ili ne pitanje je sad?
U Dugavama..
![]()
masaže sa sretnim završetkom i Online druženje🤪
Radim Masaže kod sebe u Zagrebu.(Dugave) ili kod vas doma. ❤️RADIM I ONLINE USLUGE❤️ Javite mi se na whatsapp za…www.oglasnik.hr
(p. s. ponavljam upit u dvije grupe jer je veća šansa za odgovor)
stara babaJel zna netko nešto o ovoj teti![]()
Ugodna 53 g . . .
Nježna, njegovana i ugodna dama pružit će ti masažu za pamćenje sa happy endom. Dođi, opusti se.www.oglasnik.hr
Nije nitko bio jer je fake, bonoviDa li je netko bio kod Lucije na masazi ..Remetinac -Jaruščica.
![]()
Sexy zabava kod zgodne plavuše
Hej zovem se Lucija imam 26 godina. Sama u prostoru diskrecija zagrarantirana. Prostor na Jaruscici! Online/Uzivo!…www.oglasnik.hr
Sve 5, samo za svaki slučaj provjeri da nije slučajno INA pumpa u blizini ...Bio tko?
U Trnskom je kaže, 100/30, 150/1h, i ne traži abon pa možda sutra odem
![]()
Lorena
Nova u Zagreb city, nudim druženje kod mene i online zabavu, čekam vas na whatsapp za dogovor :)www.oglasnik.hr
Ako odeš, podijeli iskustvoBio tko?
U Trnskom je kaže, 100/30, 150/1h, i ne traži abon pa možda sutra odem
![]()
Lorena
Nova u Zagreb city, nudim druženje kod mene i online zabavu, čekam vas na whatsapp za dogovor :)www.oglasnik.hr
Ja sam provjerio na google karte i u blizini trnskog ima jedino lukoil pa sad neznam da li se bon može tu kupit.Sve 5, samo za svaki slučaj provjeri da nije slučajno INA pumpa u blizini ...
Ne znam ni ja da li Lukoil prodaje abon, ali INA ima pumpu u Sigetu, susjedni kvart ...Ja sam provjerio na google karte i u blizini trnskog ima jedino lukoil pa sad neznam da li se bon može tu kupit.
Ne postoji,kad dođeš tamo reći će ti da kupiš a bon.Ako odeš, podijeli iskustvo
HvalaNe postoji,kad dođeš tamo reći će ti da kupiš a bon.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|