ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema broja. Ja poslao mail, nema odgovora. Ali kako sam malo vidio po forumu ne isplati se bas ici.
To je ta šema o kojoj sam pisao za Emuemily svečano otvorenje bilo je za danas sad je pomaknuto za sutra sutra kada grune nešto novo opet odgoda emica radi na Relaciji Zagreb rijeka ima još sličnih oglasa a tko zna tko ovo sve čita možda bih trebao fotku objavit

Da li se zna što o ovoj curi, ako je cura??? Insistira na komunikaciji Wapp-om: "kad si na mojoj adresi Vrsnička 16 nazovi me pa sve objasnim". A Vrsnička je slijepa ulica, parkinga ni za lijeka....

Bok, danas sam bio kod Kim de luxe, baš me zanimalo jer stalno svi pljuju po njoj pa rekoh sam sebi baš da vidim. Cura je zgodna, al po slikama sam mislio da je viša ( ako zanemarimo da je napisala visinu u oglasu 🫣) , vidi se da ne uživa u "poslu", al realno koja uživa u ovom poslu? Samo kaj se kod nje baš vidi da te samo hoće odraditi da ide dalje. Al sama ti kaže da će raditi kako želiš, puši kak dugo ti očeš, kod seksa si sam odrediš tempo kak ti odgovara, dirati se može sve. Zamjerka je oralno s kondomom, noge joj nisu bile depilirane dobro. Tak da u svemu nije tak preloše kak je pisalo.
Nisu ovakva vrsta druženja za sve žene.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh