Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaBugi mislis na marinu dom sportova
Ovo izgleda ko ona narkomanka koja je bila kod remetinca, ako je ona bjezii sto kilometara od njeDa li je netko bio?
Ne mogu da odgonetnem da li je neka stara ili nova...
Relax - Čista dekadencija !
ATRAKTIVNA brineta 33g. - Vrhunske masaže u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, kombinacija tantra, body floatinga…www.oglasnik.hr
Pa ako mislis na komplet, neznam sto bi preporučio, jako malo dobrih je ostalo , nives sigurno samo je dosta prometno , jukiceva je dobra samo ona ne daje svakome, i ona mala anja ali je dosta tiha sramezljiva, strankinje nisam toliko upoznatŠta preporučaš?
Koja je to Anja, nisam čuo... hvalaPa ako mislis na komplet, neznam sto bi preporučio, jako malo dobrih je ostalo , nives sigurno samo je dosta prometno , jukiceva je dobra samo ona ne daje svakome, i ona mala anja ali je dosta tiha sramezljiva, strankinje nisam toliko upoznat
Ako ti nije problem da li bi mogao staviti njen oglas jer ja neznam koja je to Marina dom sportova
Može kontakt
Daj ubaci i oglase od tih nives, jukiceva, anja za nas koji ne znamo koje su to, hvala.Pa ako mislis na komplet, neznam sto bi preporučio, jako malo dobrih je ostalo , nives sigurno samo je dosta prometno , jukiceva je dobra samo ona ne daje svakome, i ona mala anja ali je dosta tiha sramezljiva, strankinje nisam toliko upoznat
svašta si napisaoo, al faca joj je sve samo ne ozbiljna. Ok ne smješi se ali nije ozbiljna. Cijena je niska to svakako.Vidiš da je spustila cijenu značajno manje nego druge. Znači nešto opako tu ne štima. Bila je recenzija da je nezainteresirana i da jedva čeka da te se riješi. Da valja, bila bi već recenzija na EGE. Faca na nijednoj slici joj nije nasmiješena, neka ozbiljna nezainteresirana faca. Same slike sugeriraju da je nezainteresirana. K tome je stavila još i da je homoseksualna (znači muški joj se gade).
Ja izbjegavam profile sa ozbiljnim nenasmiješenim facama. To ti podsvjesno samo govori za sebe da ovaj posao nije za nju.
Ja bi rekao fake oglas jer ona nije sigurno na slikama.
Poznato kome?
Zvao ju. Bahata preko telefona pa nisam otišao.
Poznato kome?
koja je ta jukićeva?Koja je to Anja, nisam čuo... hvala
uglavnom, iskustva(uključujuči i moje) su loša... problem pristup -dok je izgled dobarZa vas relax time
Erotska, RELAX, rucna massza tijela s rucnim zavrsetkom. Masiram Vas s GRIJANIM uljem kokosa bez mirisa. Rucni happy…www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa, ima netko iskustva s maserkom?
Kolko trazi?jel se smije dirat sta?uglavnom, iskustva(uključujuči i moje) su loša... problem pristup -dok je izgled dobar
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|