![www.oglasnik.hr](https://www.oglasnik.hr/assets/img/fb-age-restricted-og-image.jpg)
Za vas relax time
Erotska, RELAX, rucna massza tijela s rucnim zavrsetkom. Masiram Vas s GRIJANIM uljem kokosa bez mirisa. Rucni happy…
Pozdrav ekipa, ima netko iskustva s maserkom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Za vas relax time
Erotska, RELAX, rucna massza tijela s rucnim zavrsetkom. Masiram Vas s GRIJANIM uljem kokosa bez mirisa. Rucni happy…www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa, ima netko iskustva s maserkom?završ
završetak u Rukavicama!![]()
Za vas relax time
Erotska, RELAX, rucna massza tijela s rucnim zavrsetkom. Masiram Vas s GRIJANIM uljem kokosa bez mirisa. Rucni happy…www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa, ima netko iskustva s maserkom?
ovdje ima toliko neozbiljnih odgovora da je to strašno....I to Tysonovim
pa onda ga uputi a ne da ga jebeš, postavio je konkretno pitanje, ako ne možeš mu pomoći nemoj ga zajebavati!Pa o dotičnoj su napisani romani ovdje
meni je najbolja Marina Kod Doma Sportova šta se tiče masaže iako i ona ima jednu zamjerku malo je prekrataka masaža za 80 eura... Nažalaost ne radi ti vikendom.... Teško je naći neku dobru maserku i da ga dobro obradi na kraju jako teško!Aha, sad sam se sjetio.. nisam znao da je to ona sto u rukavicama masira... hvala na info... imate neku preporuku, nisam iz Zg, a dolazim za vikend... hvala
Da li se nju smije dirati dok masira?završetak u Rukavicama!
jebeš diranje smije, ali nema pušenja i za šta ćeš uhvatiti ni sisa ni guzica....Da li se nju smije dirati dok masira?
A da li se tu Marinu smije dirati i ako nije problem da staviš link od njenog oglasa ili bar kako glasi njen oglas da sam probam pronaći?meni je najbolja Marina Kod Doma Sportova šta se tiče masaže iako i ona ima jednu zamjerku malo je prekrataka masaža za 80 eura... Nažalaost ne radi ti vikendom.... Teško je naći neku dobru maserku i da ga dobro obradi na kraju jako teško!
Kratko i jasno DA
da li je ovdje riječ o
da li je ovdje riječ o Teti Maji crnki malih sisa a dobre guze, oglas je pod nazivom Teta Maja u ljubavnom oglasniku ili je laprdanje bezvezno!?
Imaš moju recenziju o trojki sa njih dvije, mislim da sam to pisao prije više od godine dana.Pa dobro kakva je Seka?
Dakle vrlo prosjecna, a skupa, ima oko 50god, dosta niska, ima trbuh, prosjecno lice, bude lijepo sredena, neke slike su mozda njene, svakako dio otuzne ponude koja je svaki dan sve gora i gora.Zdravo, novi sam na ovoj stranici i zanimalo bi me jel netko bio kod nje i kakvo mu je bilo iskustvo?
![]()
Tvoja slatka milf :-) ❤🔥🔥🔥
Opušteno i uzbudljivo druženje samo za galantnu gospodu i fine dečke. :-) Tvoja slatka milf čeka te u ugodnom i lijepom…www.oglasnik.hr
Šta preporučaš?Dakle vrlo prosjecna, a skupa, ima oko 50god, dosta niska, ima trbuh, prosjecno lice, bude lijepo sredena, neke slike su mozda njene, svakako dio otuzne ponude koja je svaki dan sve gora i gora.
Marinu moreš dirati Marina ti i popuši Marinu moreš i jebatjebeš diranje smije, ali nema pušenja i za šta ćeš uhvatiti ni sisa ni guzica....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|