ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pozdrav ekipa, ima netko iskustva s maserkom?završ

Pozdrav ekipa, ima netko iskustva s maserkom?
završetak u Rukavicama!

Aha, sad sam se sjetio.. nisam znao da je to ona sto u rukavicama masira... hvala na info... imate neku preporuku, nisam iz Zg, a dolazim za vikend... hvala
meni je najbolja Marina Kod Doma Sportova šta se tiče masaže iako i ona ima jednu zamjerku malo je prekrataka masaža za 80 eura... Nažalaost ne radi ti vikendom.... Teško je naći neku dobru maserku i da ga dobro obradi na kraju jako teško!

meni je najbolja Marina Kod Doma Sportova šta se tiče masaže iako i ona ima jednu zamjerku malo je prekrataka masaža za 80 eura... Nažalaost ne radi ti vikendom.... Teško je naći neku dobru maserku i da ga dobro obradi na kraju jako teško!
A da li se tu Marinu smije dirati i ako nije problem da staviš link od njenog oglasa ili bar kako glasi njen oglas da sam probam pronaći?

Zdravo, novi sam na ovoj stranici i zanimalo bi me jel netko bio kod nje i kakvo mu je bilo iskustvo?
Dakle vrlo prosjecna, a skupa, ima oko 50god, dosta niska, ima trbuh, prosjecno lice, bude lijepo sredena, neke slike su mozda njene, svakako dio otuzne ponude koja je svaki dan sve gora i gora.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh