ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja koju god našu pokušam naći nikada je ne nađem i uvijek završim kod neke Latinke. Zadnja je iz Perua bila, najsimpatičnija cura kod koje sam bio. Ta čak i da ništa nije htjela raditi dao bih joj pare. Cura uopće nije zgodna, mala je debeljuca, ali simpatičnost vrh vrhova. Čak je govorila i hrvatski jer je tu 6 mjeseci i neće uopće engleski pričati. Gotovo je to, to je budućnost muškaraca u zemlji. Naše cure su svršena priča i ne mogu se nositi ni u čemu sa bilo kojim curama izvana. Trebalo bi polako početi učiti i španjolski, barem one riječi vezano uz seks radi lakšeg sporazumijevanja.
Upravo to, sazorilo je vrijeme da se krene učiti španjolski.
Barem A2 razinu sa 1000 riječi, od toga one ključne: pička, sise, jebanje, prstačenje, lizačina ... od vremena minimalno prezent i futur, poželjno i sadašnji kondicional (za izražavanje želja).

zna li netko neku curu koja ide u prostor-hotel da radi druženja.... da je od 20 do trideset godina izrazito profesionalna i uglađena.....??

Dobra je Marina, al je previše digla cijenu.
Jbg, davnih dana je prešla četrsprvu, kako u oglasu piše., a 80 eura za pušing traži.
Malo ga je pretjerala.
Ajd, bar je skontala da već dugo nema 32 godine.
Jel još uvijek traži 80 eura za pušing? Ili je ipak skontala da je to malo previše za damu u šestom desetljeću života?
jel to ona marina sta je bila jedno vrijeme u otona kucere?

Kod ovog babca krivo povuklo?!

Zvao prije mjesec dana....kaže Horvačanska....dođem, po dogovoru za 10 min, na adresu, ispred glavnog ulaza u zgradu....zovem ju da mi otvori....ne javlja se... i tako sam si uštedio 60 ili 70 europskih...zaboravio sam cijenu.....

Onda da razčistimo ovo zato jer svi "brkate lončiće":

Ovo je Ex-Sanja sada Tina sa korisničkim imenom SanjaSanjica. Dobro poznata Tina. Iz vlastitog iskustva isto preporučujem.

Jer ako dalje kopam tu po neredu, onda dođem do jednog broj 095/555-2893 koji isto pripada jednoj "Sanji". Tam se sponije isto jedna "Sanja".

:mad:

Ja se nadam da su mi istrage pravilne.
jel zna ne
Onda da razčistimo ovo zato jer svi "brkate lončiće":

Ovo je Ex-Sanja sada Tina sa korisničkim imenom SanjaSanjica. Dobro poznata Tina. Iz vlastitog iskustva isto preporučujem.

Jer ako dalje kopam tu po neredu, onda dođem do jednog broj 095/555-2893 koji isto pripada jednoj "Sanji". Tam se sponije isto jedna "Sanja".

:mad:

Ja se nadam da su mi istrage pravilne.
jel zna netko jel jos uvijek tina odnosno sanjasanjica igdje aktivna ili pod drugim nickom na PO?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh