ovdje ima toliko neozbiljnih odgovora da je to strašno....I to Tysonovim
čovjek lipo pita ti ga jebeš jadno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovdje ima toliko neozbiljnih odgovora da je to strašno....I to Tysonovim
pa onda ga uputi a ne da ga jebeš, postavio je konkretno pitanje, ako ne možeš mu pomoći nemoj ga zajebavati!Pa o dotičnoj su napisani romani ovdje
meni je najbolja Marina Kod Doma Sportova šta se tiče masaže iako i ona ima jednu zamjerku malo je prekrataka masaža za 80 eura... Nažalaost ne radi ti vikendom.... Teško je naći neku dobru maserku i da ga dobro obradi na kraju jako teško!Aha, sad sam se sjetio.. nisam znao da je to ona sto u rukavicama masira... hvala na info... imate neku preporuku, nisam iz Zg, a dolazim za vikend... hvala
Da li se nju smije dirati dok masira?završetak u Rukavicama!
jebeš diranje smije, ali nema pušenja i za šta ćeš uhvatiti ni sisa ni guzica....Da li se nju smije dirati dok masira?
A da li se tu Marinu smije dirati i ako nije problem da staviš link od njenog oglasa ili bar kako glasi njen oglas da sam probam pronaći?meni je najbolja Marina Kod Doma Sportova šta se tiče masaže iako i ona ima jednu zamjerku malo je prekrataka masaža za 80 eura... Nažalaost ne radi ti vikendom.... Teško je naći neku dobru maserku i da ga dobro obradi na kraju jako teško!
Kratko i jasno DA
da li je ovdje riječ o
da li je ovdje riječ o Teti Maji crnki malih sisa a dobre guze, oglas je pod nazivom Teta Maja u ljubavnom oglasniku ili je laprdanje bezvezno!?
Imaš moju recenziju o trojki sa njih dvije, mislim da sam to pisao prije više od godine dana.Pa dobro kakva je Seka?
Dakle vrlo prosjecna, a skupa, ima oko 50god, dosta niska, ima trbuh, prosjecno lice, bude lijepo sredena, neke slike su mozda njene, svakako dio otuzne ponude koja je svaki dan sve gora i gora.Zdravo, novi sam na ovoj stranici i zanimalo bi me jel netko bio kod nje i kakvo mu je bilo iskustvo?
![]()
Tvoja slatka milf :-) ❤🔥🔥🔥
Opušteno i uzbudljivo druženje samo za galantnu gospodu i fine dečke. :-) Tvoja slatka milf čeka te u ugodnom i lijepom…www.oglasnik.hr
Šta preporučaš?Dakle vrlo prosjecna, a skupa, ima oko 50god, dosta niska, ima trbuh, prosjecno lice, bude lijepo sredena, neke slike su mozda njene, svakako dio otuzne ponude koja je svaki dan sve gora i gora.
Marinu moreš dirati Marina ti i popuši Marinu moreš i jebatjebeš diranje smije, ali nema pušenja i za šta ćeš uhvatiti ni sisa ni guzica....
DaBugi mislis na marinu dom sportova
Ovo izgleda ko ona narkomanka koja je bila kod remetinca, ako je ona bjezii sto kilometara od njeDa li je netko bio?
Ne mogu da odgonetnem da li je neka stara ili nova...
![]()
Relax - Čista dekadencija !
ATRAKTIVNA brineta 33g. - Vrhunske masaže u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, kombinacija tantra, body floatinga…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|