ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel bio netko u zadnjih 10ak dana kod nje i da li može potvrditi da je to ona? Naime bio sam kod nje prije par mjeseci i slažem se s većinom recenzija. Zvao sam sad neki dan i gotovo sam siguran po glasu da to više nije ona (e sad možda se netko drugi javlja na telefon, ne znam)
Da i ja sam zvao i nije to isti glas.I mislim da je bilo više njih na telefonima .....kao da sada radi kod nekog ili za nekog. Neznam .....

Ja koju god našu pokušam naći nikada je ne nađem i uvijek završim kod neke Latinke. Zadnja je iz Perua bila, najsimpatičnija cura kod koje sam bio. Ta čak i da ništa nije htjela raditi dao bih joj pare. Cura uopće nije zgodna, mala je debeljuca, ali simpatičnost vrh vrhova. Čak je govorila i hrvatski jer je tu 6 mjeseci i neće uopće engleski pričati. Gotovo je to, to je budućnost muškaraca u zemlji. Naše cure su svršena priča i ne mogu se nositi ni u čemu sa bilo kojim curama izvana. Trebalo bi polako početi učiti i španjolski, barem one riječi vezano uz seks radi lakšeg sporazumijevanja.

Ekipa, moze pomoc?
Pokusao dogovoriti za vikend s par dama, ali nijedna vikendom ne radi, jel imate neku da se moze vikendom dogovoriti, nisam iz ZG-a, a za vikend dolazim... hvala

mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh