Jel bila u Konjscinska ulicaNisi je trebao zvati sat vremena, čim dođeš tamo i ne javlja se, ništa od toga. To ti se inače događa u 9/10 slučajeva za ove s PO, ako im nisi redoviti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bila u Konjscinska ulicaNisi je trebao zvati sat vremena, čim dođeš tamo i ne javlja se, ništa od toga. To ti se inače događa u 9/10 slučajeva za ove s PO, ako im nisi redoviti.
Ja sam nazvao jednom i za pol sata mi pusilaretardirana glupača, došao kod nje na dogovor i ne javlja se sat vremena ju zvao ništa. fuj
I ti bi ovo jeba?
Pa ne izgleda baš tak lose, figura ok, ajd sise bas i nisu nesto ko i usneI ti bi ovo jeba?
Pa kako ti figura nije loša pre mršava je vide joj se rebraPa ne izgleda baš tak lose, figura ok, ajd sise bas i nisu nesto ko i usne
Je ali ni jedno rebra ne faliPa kako ti figura nije loša pre mršava je vide joj se rebra
Nekome odgovara nekome ne o ukusima se ne raspravljaPa kako ti figura nije loša pre mršava je vide joj se rebra
Da o ukusima se ne raspravlja ali baš dati za ovu 200 eura je previše. aj još i nekako što joj se vide rebra mada je meni to katastrofa ali sise i usne su katastrofa živa. I onda če mo se čuditi kad neka bude tražila preko 200 eura.Nekome odgovara nekome ne o ukusima se ne raspravlja
Ha voli mrsave curke i meni je ova bas top
možeš mi poslati u inbox njen profil na FacebookuNije njoj nego njenom mužu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|