ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odakle ti / čemu drugi broj - šta fali prvom 😅? Izgleda bombica na profilnoj na wapp-u, čak bi čovjek rekao fake...javi kako je prošlo..
Bio, al nisam htio nis vise ld masaze, puno potrosio kod Brazilki( vec tam 16 puta bio u 2mj) ovak sam doso vidit kakve su te masaze.

Ovaj broj dobio drugi kad se javko na taj glavni kao da na glavni ne koristi neg se javim na taj drugi. Nije se javljala na drugi dok nisam kreno spamat hahah.

Bio, al nisam htio nis vise ld masaze, puno potrosio kod Brazilki( vec tam 16 puta bio u 2mj) ovak sam doso vidit kakve su te masaze.

Ovaj broj dobio drugi kad se javko na taj glavni kao da na glavni ne koristi neg se javim na taj drugi. Nije se javljala na drugi dok nisam kreno spamat hahah.
koliko je bila masaza ? Jel ista cura na slikama ? Jel ti je barem izdrkala ?

Kakva je bila masaža i koliko novih? Njene slike ? Daj napiši recenziju

Nikako nije prošlo, ne radi nikakve usluge

Odakle ti / čemu drugi broj - šta fali prvom 😅? Izgleda bombica na profilnoj na wapp-u, čak bi čovjek rekao fake...javi kako je prošlo..
Ma greska, krivi broj ta ne radi uopce nis,

Kakva je to budala. Treba zabraniti tim nedoraslim nezrelim idiotima da voze BMW aute i da idu prostitutkama. Pravi kurviš nikada ne bi to napravio, a ovakvi nam samo kvare reputaciju. Mi za ubode koristimo samo kurac, a nikada noževe. Ovaj nedorasli idiot definitivno nema veze sa kurvišem.
Najjednostavnije..triba legalizirat prostituciju i cao

Najjednostavnije..triba legalizirat prostituciju i cao
Pored ovakvih budala koja nam rade ovakvu antipropagandu legalizacija prostitucije će biti jako teška. Pravi kurviši su u duši zajebanti, liberali, paze na svoj stil i nisu skloni nasilju. Oni koriste kurac za svoje ubojito djelovanje, a sigurno ne potežu noževe. Bojim se da će ovakve mlade nedorasle idiote iskoristiti samo za pokriće kako prostituciju ne treba legalizirati.

Pored ovakvih budala koja nam rade ovakvu antipropagandu legalizacija prostitucije će biti jako teška. Pravi kurviši su u duši zajebanti, liberali, paze na svoj stil i nisu skloni nasilju. Oni koriste kurac za svoje ubojito djelovanje, a sigurno ne potežu noževe. Bojim se da će ovakve mlade nedorasle idiote iskoristiti samo za pokriće kako prostituciju ne treba legalizirati.
a kak se zna da se radi o mušteriji?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh