Danko Bananko
Active member
Naravno da nije moguće. Al ne smiju reć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nije moguće. Al ne smiju reć.
Ne kuzim taj oglas crvenokosa plavusaBio tko?![]()
Novo u Zagrebu Novo u Zagrebu - Moj ili Vaš prostor !
Crvenokosa plavuša lijepa dugokosa sirena, Ariel - ljepotica, samo na duže staze. Putenih oblina. Moj ili Vaš prostor.…www.oglasnik.hr
Zvao je sada,kaze 150€ 1/hNe kuzim taj oglas crvenokosa plavusa
Sta je daltonista pa nezna dali joj kosa plava ili crvena
Naravno da nije moguće. Al ne smiju reć.Pogotovo s obzirom na činjenicu da uskoro kreće primjena švedskog tipa zakona glede kurvarluka. Nabijem na kurac i takav zakon i Šveđanke
Kad je oglas aktivan javiš se na mail, onda ti da broj i dogovorite se sve, broj više nemam....može kontakt?
I ja idem k njoj i mogu ti reći da je super.Odlična, crvenokosa milfica, velke sise i šupak, sve radi, cijena 80€/1h ako se ne varam, može i duže
Moze link ili kontaktI ja idem k njoj i mogu ti reći da je super.
Jel može neki kontakt u poruku ak nije bedI ja idem k njoj i mogu ti reći da je super.
ajde stavi naocale i citaj ponovo.Sad neznam sta je veca muljaza. Tvoja "recenzija" ili oglas.
Bio si vec kao s tom curom u 2om mjesecu i nesto kao "amo tamo" si napisao, a sad hvalospjeve?
Istina u tome da ako se laze da covjek mora imati dobro pamcenje...
Imas moju recenziju od prije par mj
Evo ti tvoje "recenzije":ajde stavi naocale i citaj ponovo.
Ili bar odi pa provjeri
Jebu se ko štuke sve do jedne...ali na žalost ne sa klijentimaJel bio iko kad kod tih na Trešnjevci u žumberačkih.Jel se one j.... ili samo masaža i kiki riki
Dali tko može tko tu pomoć dati odgovor na potanje? HvalaJel bio tko kod koje od ovih?
![]()
Brineta 35
Zrela, opuštena i njegovana dama – 35 godina, 170 cm, 70 kg, grudi 5 – pruža ugodna, diskretna druženja u privatnom…www.oglasnik.hr
![]()
Masaža i opuštanje!
Maserka zanosnih oblina 28g. Nudim masaže u svom prostoru, Diskrecija, Higijena, osigurano parkirno mjesto BESPLATNO,…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod koje od ovih?Jel bio tko kod koje od ovih?
![]()
Brineta 35
Zrela, opuštena i njegovana dama – 35 godina, 170 cm, 70 kg, grudi 5 – pruža ugodna, diskretna druženja u privatnom…www.oglasnik.hr
![]()
Masaža i opuštanje!
Maserka zanosnih oblina 28g. Nudim masaže u svom prostoru, Diskrecija, Higijena, osigurano parkirno mjesto BESPLATNO,…www.oglasnik.hr
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|