može neki link? hvalaNije koji nego koja,covik pita. Zenska je,nije musko. Bil sam kod nje pred mjesec dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može neki link? hvalaNije koji nego koja,covik pita. Zenska je,nije musko. Bil sam kod nje pred mjesec dana
Ja je zvao u nedjelju vise puta slao poruke nije odgovorila nistaJa zvao u subotu,bez odgovora!
vidim i ja da ima negativnih komentara ali nemamo svi isti ukus i poštujem to....bila je noćas kod mene i meni je divno iskustvo,ženska je divna,voli sex,brzo svršava i želi opet...i dobro je društvo...ostala je kod mene 3 sata ali vrijedilo je....lijepa guza,sise su silikonske ali stavila je silikone samo zbog toga da ih podigne jer su joj prirodne bile petice....lijepi zubi,lijepo lice,sređena,zabavna...ne odrađuje...inače sat vremena naplaćuje 150 eura,strankinja je ali dugo živi u Hrvatskoj i govori HrvatskiDali je netko probo sa ovom tu ljepoticom?zvao bi ju iduci tjedan da dodem kod mene
Bio sam cito neku recenziju neko je napisao da ju treba izbjegavat,Al mene zanima zasto?
Atraktivna plavuša ! !
35 god., 175/65/5 družila bi se sa situiranim gospodinom - isključivo u Vašem prostoru ili hotelu. Mogućnost…www.oglasnik.hr
može neki link?
Nema je sad na oglasu. 095 865 4965,posalji poruku na wocup. Tad je imala oglas kad sam bil,oce se sad javit ces vidit. Nije bon i nije prevara nikakva mada je wocup.može neki link? hvala
Kaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisaovidim i ja da ima negativnih komentara ali nemamo svi isti ukus i poštujem to....bila je noćas kod mene i meni je divno iskustvo,ženska je divna,voli sex,brzo svršava i želi opet...i dobro je društvo...ostala je kod mene 3 sata ali vrijedilo je....lijepa guza,sise su silikonske ali stavila je silikone samo zbog toga da ih podigne jer su joj prirodne bile petice....lijepi zubi,lijepo lice,sređena,zabavna...ne odrađuje...inače sat vremena naplaćuje 150 eura,strankinja je ali dugo živi u Hrvatskoj i govori Hrvatsk
očito se ne radi o toj, kad radi samo outcallKaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisao
Prije se moglo kod njeočito se ne radi o toj, kad radi samo outcall
Pa ..nisi tini lud ..Jel bio tko?
Idem u subotu, 130 eura pola sata, 200 s analom i oralom bez kondoma.
Malo skupo, al nemam više živaca jebat se s Plavim oglasnikom.
Kad obaviš javi kako je biloJel bio tko?
150 cm visina, pa ta ne mora ni kleknut da ti popušiJel bio tko?
Ova je slagirana otkad ja Pamtim ima 10 godina, ova slika di je kosa prebačena preko lica je na oglasniku najmanje 5 godinaKaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisao
Najjebozovnije žene su od 150 cm, ne može bolje od toga.150 cm visina, pa ta ne mora ni kleknut da ti popuši
I mene zanima probat cu je sigurno u subotu ako netko bude prije neka napise kakva je“Mladna sitna laura” zadnji dana u oglasu… neko bio kod doticne? Probao? Hvala
Ja zvao u subotu nije se javljala“Mladna sitna laura” zadnji dana u oglasu… neko bio kod doticne? Probao? Hvala
Izgleda kao nasukani kit, bez uvrede, bolje nešto eura gore pa uzet bar za koju klasu boljehttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/druzenje/oglas.php?id=213367&cid=4
Pozdrav, jel bio tko s ovom kurabom?
Znam da piše Rijeka ali bude i u ZG, od ponedjeljka je opet u ZG.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|