ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz ekipa , pitam vas sjeca li se ko leydi b.
Radila je sa svojom kolegicom u paru .imali ko kakvu informaciju dali je jos uvjek u ovom biznisu ..

Šta se desilo u par dana:
viša za 3cm, teža za 9kg, starija 5god., cice za broj veće?!

Je, usput ju je taj diot koji ju je napumpao i ostavio. Kaže da je financirala jednog idiota i da ju je ostavio, a ni cvijetak joj nikada nije kupio. Kupio bi joj dva cvijetka za takvo pušenje i talenat što ga ima. Međutim, što ćeš, takve se obično lijepe na idiote.
a kome normalnom treba kurva u normalnom životu??? dobre su one za otić tu i tamo, izjebat, platit i kući pjevajuči, a doma žena, djeca i ostala vesela femili :)

Crna pantera, Pohotna kučka i to je to. Sve ostalo za kurac, barem prema onome što se piše na ovome forumu. To je što se tiče kurvi, a ne želim ni razmišljati koliko su civilne hrvatice slabe u seksualnom životu. Ima nas i previše koliko su naše slabe u seksu. Uskoro će ih ionako zamijeniti Nepalke i Filipinke, a naši dečki su već bacili oko na dotične.
Evo i dokaza: https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/nepalke-i-filipinke-trazim/oglas.php?id=212653&cid=4
Sve će se to izmiješati. Naši dečki neće više htjeti imati posla s našim ženskim mimozama, a mimoze će morati baciti oko na rasne Nepalce.
Istina mogu reci iz prakse svoje imam 48g. a i iz prakse svi prijatelja i poznanika starijih i mlađih od mene.
Od civilka imao samo jednu top jebacicu i 2-3 dobrih soludnih ostalo sve škart,od kuraba samo dvije naše Romana i Nives žali bože ostalih.
Te su pasivne,te ih sve boli,strast loša il u najbolju ruku solidni to si još sretan,traže 100 sastanka prije nek ih poljubiš itd.Bjež te od cro kokoši a sve bahate,cmoljave i vecinom sa težim psihickim problemima.Ovima u braku bolje da ni ne pricam i sam se razveo zbog slicnih stvari.

Decki jebite sve kaj možete ak ne valja odmah dalje i odjeb.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh