ubačeniMozes me ubacit
zove se :
ZAGREB - Jel bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubačeniMozes me ubacit
ubačeniAko moze i mene
Probao isto izbrisati i ne postoji ta opcija.Nevjerojatno.
Ovo đubre administratorsko briše moju poruku u kojoj pitam jel zna netko kako se briše korisnički račun.
Jer mi očito ne žele zatvoriti korisnički račun. Već 5 dana im pišem, al me ne jebu 2 %.
Ajd bar sad znam da su pročitali moju poruku
Pa, koji su to jadnici.
Baš me zanima hoće li i ovu izbrisati
Bio, slazem se sa napisanim, ne isplati se...Bio jednom kod nje, lokacija Travno. Plava visoka cura, kolko se sjecam rekla je da ima 23.god i tolko bi joj i dao. Slicna ko sa slika. Sto se tice usluge mislim da je bilo oko 70€ body to body pola sata, ali naravno niti je bilo pola sata, niti sam dobio body to body. Kao nesto trljanje sisama rucni i to je to. Mobitel se ostavlja u hodniku, kao tako se osjeca opustenije. Sve u svemu nebi ponovio bacene pare.Masaža
Maserka sa slike, 22.god, pruza body to body masazu u svom privatnom prostoru. Samo pozivi! ❗️SEX ISKLJUCEN❗️www.oglasnik.hr
Ja sam je zvao, jer slike izgledaju ok, ali kad sam joj čuo glas na telefon, ko da se s pogreba javlja i još traži 80 za b2b, samo sam rekao hvala i bogBio, slazem se sa napisanim, ne isplati se...
To znači da te blokirala.Jel uspio tko dobit ovu, meni svaki put zazvoni i linija zauzeta
Moze i mene
Ma treba ih prijaviti HAKOM-u. Pička im materina.Probao isto izbrisati i ne postoji ta opcija.
Valjda zato da ima veliki broj članova, katastrofa, užas i sramota.
Da sam to znao kada sam aktivirao profil, ne bih ga nikada napravio.
Jel zgodna u licu ja pokusavao dog s njom ali ne odgovara mi uopce na poruke a na mob se ne javljaMeni je pušila za 50 eura, došla je do mene. Mala sitna cura, nema sisa i malo dupe. Pušenje je bilo bez veze jer mi je velik tako da mi ga je izdrkala na kraju.
Ali nismo se nikad ni čuliTo znači da te blokirala.
Ma i 0 od jebaca,samo hvalisavci i lazoviTeško da ćeš ovdje preporuku dobiti.Svi neki jebači,a 0 od ljudi
Javite mi se ti i @Hendrix777 u privatne porukeProbao isto izbrisati i ne postoji ta opcija.
Valjda zato da ima veliki broj članova, katastrofa, užas i sramota.
Da sam to znao kada sam aktivirao profil, ne bih ga nikada napravio.
Mislim da je 70€💋Novoooo! Nježna djevojka 22 god💋
Nježna i njegovna djevojka 22 god visoka grudi 4 visoka Nova u gradu 😘 Parking iza zgrade Moj ambijent. Klimatizirano…www.oglasnik.hr
Jel zna netko koliko traži jer kad ju pitam za cijenu kaže da nisam situiran i poklapa slušalicu, a sise ima brutalne
Ne znam samo kako se nisi uspio snaći. Nakon što ti je to rekla, trebao si joj reći da cijena nije bitna i da bi se vrlo rado situirao u njenim grudima. Bit će bolje idući puta, a izgleda da ništa od tvojeg situiranja u njenim brutalnim sisama.💋Novoooo! Nježna djevojka 22 god💋
Nježna i njegovna djevojka 22 god visoka grudi 4 visoka Nova u gradu 😘 Parking iza zgrade Moj ambijent. Klimatizirano…www.oglasnik.hr
Jel zna netko koliko traži jer kad ju pitam za cijenu kaže da nisam situiran i poklapa slušalicu, a sise ima brutalne
Kaze da je jos danas u ZgNe znam samo kako se nisi uspio snaći. Nakon što ti je to rekla, trebao si joj reći da cijena nije bitna i da bi se vrlo rado situirao u njenim grudima. Bit će bolje idući puta, a izgleda da ništa od tvojeg situiranja u njenim brutalnim sisama.
50 eura oral sa rucnom zavrsnicom,a jebanje💋Novoooo! Nježna djevojka 22 god💋
Tel: 064/677-677
|
|
|
|