Cijena je uzas. Sto znaci za sat uzima 200?Samo cash dodes na adresu vukovarska pozvonis iznajmila je prostor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cijena je uzas. Sto znaci za sat uzima 200?Samo cash dodes na adresu vukovarska pozvonis iznajmila je prostor
Kakav je to oral sa ručnom završnicom? To je za mene ništa. Neka se nauče kako se puši kurac do svršavanja. Ako ja znam kako lizati pićku do njihovog svršavanja, onda bi one isto tako trebale znati kako se puši kurac do svršavanja. Evo otprilike ovako, ova mala zna znanje,50 eura oral sa rucnom zavrsnicom,a jebanje
To je to. Očito si skužila da je glavić glavni kao što je kod vas klitoris.Danas malo koja zna pusit kurac,ali kad treba dobro naplatit,e to zna svaka.Ja svome muzu kad pusim,to traje par min i svrsi mi direkt usta.
Nije problem skuzit i lako se nauci tko ima volje i radi to sa gustom.Problem je kod danasnjih zena sto ne znaju ni jaje ispec,a kamoli pusit kurac.Bitna im je samo lova.Prava prostitutka koja se bavi ovim poslom ne stavlja sigurno oglas na ovoj stranici,nego se musterije same ljepe na nju.Isto je tako i npr sa keramicarem.Pravi keramicar ima posla i bez stavljanja oglasa.To je to. Očito si skužila da je glavić glavni kao što je kod vas klitoris.
Cijena je uzas. Sto znaci za sat uzima 200?
Koja cijenatnx, su njezine slike ovo?
kupi ti za svaki slucaj i bonoveTražiš nezaboravnu zabavu sa mladom i lijepom djevojkom? Ja sam prava za tebe😜
Ja sam Jana i imam 20 godina visoka sam 165 i imam 55 kila. Nalazim se u Zagrebu i nudim svakakve vrste zabave, ako te…www.oglasnik.hr
Jel bio tko? Dogovorio sam u četvrtak navečer, keš na ruke, al reko da pitam ako ko ima iskustva kakva
I ja bi reko cim su fotke sa licemkupi ti za svaki slucaj i bonove
kupi ti za svaki slucaj i bonove
Pito sam je više puta jel keš da neću kupovati bonove i te pizdarije, rekla je da je haha budem li džaba išo zapalit ću onaj oglasnik višeI ja bi reko cim su fotke sa licem
Pito sam je više puta jel keš da neću kupovati bonove i te pizdarije, rekla je da je haha budem li džaba išo zapalit ću onaj oglasnik više
Mislim da je bonašica. Međutim, idi i vidi. U svakom slučaju ne kupuj nikakve bonove u panici kako se dogovoreni termin približava.Tražiš nezaboravnu zabavu sa mladom i lijepom djevojkom? Ja sam prava za tebe😜
Ja sam Jana i imam 20 godina visoka sam 165 i imam 55 kila. Nalazim se u Zagrebu i nudim svakakve vrste zabave, ako te…www.oglasnik.hr
Jel bio tko? Dogovorio sam u četvrtak navečer, keš na ruke, al reko da pitam ako ko ima iskustva kakva
A ti si kao zenskoDanas malo koja zna pusit kurac,ali kad treba dobro naplatit,e to zna svaka.Ja svome muzu kad pusim,to traje par min i svrsi mi direkt usta.
Pa ono kaj ne vidiš!A ti si kao zensko
Pa ako je nick,ne mora da je hahahqhqhqh stavim ja nick pamela anderson hahahahqhqhhq ...naivciPa ono kaj ne vidiš!
topla dalamatinka je nick naravno da je žensko
Nemora biti. Dosta cura u drugim drzavama stave sliku s facom u oglas. Zato prestanite generalizirati sve da su fejkuse ili bonasice. To ovisi o slucaju.I ja bi reko cim su fotke sa licem
A još uz taj nick ni ne priča dalmatinski hahahahahahaha....teško da tu ima cura,zenaDanas malo koja zna pusit kurac,ali kad treba dobro naplatit,e to zna svaka.Ja svome muzu kad pusim,to traje par min i svrsi mi direkt usta.
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|