Tonik
Active member
Kak doći do Suzane Zvonar? Vidio na badoo profil
Vjerojatno fake, mozda putem instagrama ili of kontaktiraj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak doći do Suzane Zvonar? Vidio na badoo profil
Najbolje probaj kupit video od nje pa možda tako dođeš do nje ili dok treba neku uslugu odradi to pa ćeš tako doći do njeVjerojatno fake, mozda putem instagrama ili of kontaktiraj
Da, da, ZATO ideš na kurve hahaha. On isprobava nacionalnosti. Kaj budeš latinu ženio?
Kako to upoznajes nacionalnosti? Preko google translate? Ili na osnovu stenjanja?Morat će naše s njima. Nema im druge. Znam dosta dečki koji su normalni i ne žele imati posla s našim curama. Jedino im preostaje put u druge države, ali osobno kako izgledaju i kako razmišljaju tamo većina njih nema baš puno šanse kod muškaraca. Ja bih primjerice prije oženio ženu druge nacionalnosti nego neku našu primadonu. Uostalom, između ostalog zato i idem na kurve. Isprobavam da vidim koja mi žena po nacionalnosti najviše odgovara, njihov temperament, uzajamna privlačnost, itd...Sve to gledam i proučavam, te radim vlastitu analizu.
Nisi dobro pročitao gornji tekst, probaj još jednom i prosvijetli samog sebe.Kako to upoznajes nacionalnosti? Preko google translate? Ili na osnovu stenjanja?
Prosvijetli me
Latino puno prije nego ove naše. Kulturnije su, seksipilnije, zgodnije...Nema nekulturnijih i neiskrenijih žena od naših. Ono što mi se još sviđa kod latina je što se znaju ljutiti i kod njih to sve izgleda iskreno i spontano. Ako ih zajebeš te žene vade noževe i s njima nema zajebancije, a to mi se također sviđa. Naše žene su s druge strane neiskrene, pričat će protiv tebe sa strane drugima. Kraće rečeno, busaju se u prsa da su žene, majke, kraljice, a zapravo su kukavičjeg karaktera. Također, ne znaju izražavati emocije i nemaju empatiju prema nikome osim prema samome sebi.Da, da, ZATO ideš na kurve hahaha. On isprobava nacionalnosti. Kaj budeš latinu ženio?
Ma ne, nisi dobro shvatio. Kurve se moraju isprobati i to iz svih krajeva svijeta, to je stil života. Sve dok ne nađem onu pravu na kurvanje se mora ići. Moje pravilo je i da nikada ne idem kod iste žene bez obzira koliko se ona dobro seksa. Primjerice, svi idete kod Crne pantere, a meni to osobno nije zanimljivo. Svi imamo svoje razloge, a ja čak nekad izaberem i onu po kojoj svi pljujete. Osobno ću otići i kod one cure koja drka u rukavicama i priča o narodnjacima. Zašto? Jer to moram doživjeti i smatram da može biti zanimljivo. Ne idu svi na kurve samo zbog seksa. Taj sam.Pa ne moraš ić na kurve zbog toga jebote. Odvedi neku normalnu latinu ili filipinku na cugu, večeru, nešto pa zaključi kakva je ona (jer nisu sve filipinke ili latine iste), pa onda ženi. Jadna izlika zašto ide na kurve. Evo ja idem na kurve da jebem i da radim u krevetu ono što "normalne" cure ne daju. A ne da "upoznam nacionalnosti". Lik sere
Ženska ima 20 godina i ona ti je iz okolice Koprivnice.Kak doći do Suzane Zvonar? Vidio na badoo profil
Ženska ima 20 godina i ona ti je iz okolice Koprivnice.
Mozda se piknula sa hormonom rastaŠta se desilo u par dana:Crnka s preckog
Nova sam djevojka duge crne kose i predivnih grudi broj 5. Visoka sam 173 imam 64kg i 32 god. Zelina sam dodira pravog…www.oglasnik.hr
viša za 3cm, teža za 9kg, starija 5god., cice za broj veće?!
Nije. Ona ti je tu negdje iz istog kraja kao i Marija Zadravec. To ti je sve tu Koprivnica, Čakovec i taj kraj. Ima čak i njihova zajednička fotografija, njih dvije zajedno.Nije ona iz RI?
I ti si bio vozač..Atraktivna Riječanka otkrila ima li nade da je obožavatelji vide u filmovima za odrasle
Suzana Zvonar profil je otvorila nedugo nakon što je proslavila 18. rođendannet.hr
Kaže da je iz Rijeke, ali nije. Čak znam i njenu adresu, ali neću ti reći kako je znam. Točan datum njenog rođenja je 29.02.2004.g.
Atraktivna Riječanka otkrila ima li nade da je obožavatelji vide u filmovima za odrasle
Suzana Zvonar profil je otvorila nedugo nakon što je proslavila 18. rođendannet.hr
Kaže da je iz Rijeke, ali nije. Čak znam i njenu adresu, ali neću ti reći kako je znam. Točan datum njenog rođenja je 29.02.2004.g.
Je, usput ju je taj diot koji ju je napumpao i ostavio. Kaže da je financirala jednog idiota i da ju je ostavio, a ni cvijetak joj nikada nije kupio. Kupio bi joj dva cvijetka za takvo pušenje i talenat što ga ima. Međutim, što ćeš, takve se obično lijepe na idiote.Navodno je trudna btw
Za koju to pricas?Je, usput ju je taj diot koji ju je napumpao i ostavio. Kaže da je financirala jednog idiota i da ju je ostavio, a ni cvijetak joj nikada nije kupio. Kupio bi joj dva cvijetka za takvo pušenje i talenat što ga ima. Međutim, što ćeš, takve se obično lijepe na idiote.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|