Sexy dama u klimatiziranom prostoru
Sexy cura 28 godine, simpatična i zgodna družila bi se sa situiranom gospodom, u mom ili vašem prostoru
Bio netko kod ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to, to je to. Upravo ta definicija. Znaci idem, ne okrecem seMa ne, nisi dobro shvatio. Kurve se moraju isprobati i to iz svih krajeva svijeta, to je stil života. Sve dok ne nađem onu pravu na kurvanje se mora ići. Moje pravilo je i da nikada ne idem kod iste žene bez obzira koliko se ona dobro seksa. Primjerice, svi idete kod Crne pantere, a meni to osobno nije zanimljivo. Svi imamo svoje razloge, a ja čak nekad izaberem i onu po kojoj svi pljujete. Osobno ću otići i kod one cure koja drka u rukavicama i priča o narodnjacima. Zašto? Jer to moram doživjeti i smatram da može biti zanimljivo. Ne idu svi na kurve samo zbog seksa. Taj sam.
Kontakt what'sapp znaci abonLjudi jel netko uspio doći do ove?
![]()
Masaža
Brineta 45g/170/59/4 pruža opuštajuću masažu u svom ugodnom prostoru, diskrecija i higijena, kontakt WhatsAppwww.oglasnik.hr
Izgleda jako dobro i mene zanima mislim da cu vikend do nje![]()
Sexy dama u klimatiziranom prostoru
Sexy cura 28 godine, simpatična i zgodna družila bi se sa situiranom gospodom, u mom ili vašem prostoruwww.oglasnik.hr
Bio netko kod ove?
80 novih pola sata. Tako kaze ali sumnjiva mi jeIzgleda jako dobro i mene zanima mislim da cu vikend do nje
Drogašica iz Remetinca...tko zna di je sadZanima di je ta žena nestala jel ima kakvih oglasa od nje![]()
Opuštajuće masaže
Za početak tantra, nježna i senzualna ručna masaža cijelog tijela. . Prvo radimo noge i leđa, a zatim prednji dio…www.oglasnik.hr
Zasto ti je sumnjiva?80 novih pola sata. Tako kaze ali sumnjiva mi je![]()
Predozirala seDrogašica iz Remetinca...tko zna di je sad
Zato sto izgleda dobro naspram ostalih za te novce. I 99% da ce trazit abon ili uopce nema veze sa zenon sa slikaZasto ti je sumnjiva?
Ja joj poslao por na whatsapp isto mi rekla 70pola 130h sve ljubi se anal i fetise ne radi oral bez sex sa svrsavanje po tijelu
Ne izgleda dobro taj oglas, ali odi vidi. Uglavnom, dok je ne vidiš ne daj joj pare, a ako traži pare prije nego je uopće vidiš znači da je prevara. Ženama su pare najveći afrodizijak i zato pare treba čuvati i taj afrodizijak koristiti tek kad vidiš cakanu.Imali ko da je bio prevaren na cash u ruke, ako je ikako to i moguće, idem ovaj tjedan a ne želim past na neku prevaru.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...-djevojkom-ja-sam-prava-za-tebe-oglas-5898581
Uglavnom to je ona, traži novce u ruke pa me samo zanima.
Jucer sam rekao da nista od togaPoštovani pizdolizci , nadam se da vam je ugodan dan evo da objavim jednu prevaru :
![]()
Tražiš nezaboravnu zabavu sa mladom i lijepom djevojkom? Ja sam prava za tebe😜
Ja sam Jana i imam 20 godina visoka sam 165 i imam 55 kila. Nalazim se u Zagrebu i nudim svakakve vrste zabave, ako te…www.oglasnik.hr
Ćuo se danas sa njom Jana se valjda zove i dogovorio druškanje u 20 h lokacija Sigetje 4 Gajnice , sve ja lijepo preispitao kolika cijena za pola sata kolika za sat i tako to sve i što se sve uključuje za sat tih 130 everiČa , objasni ona to meni stvarno ljudski pošteno i pitam ja dali primaš keŠ kaže onda DA ja lajko , pitam ja dali je to ona na slikama da me ne dočeka neka plavuša sa šlavfovima i odgovara da da sa smajlićem i tako ja Đikan se napalio sredio ono jebote jaja sam obrijao sav mirišljav krenem prema Gajnicama misleći kao ću sada lijepo da karam bude skoćko veseo iz sve snage . Dođem ja na lokaciju 10 min prije javim se dotičnoj i pitam gdje da pozvonim kaže ona netrebaš dođem ja dolje ja odg nemoraš dolaziti otvorena vrata I KAD EVO TI FAMOZNE PORUKE : -pošaljem ti barkod koji odeš uplatiti na INU pa mi to doneseš nemoraš slikati - lagano lijeva žila na desnom oku krene pulsirati i napišem NE rekla si da primaš keš i zar si stvarno čekala da ti se pojavim pred vratima da me tako preveslaš i da nije ti to trebalo jer će se sada znati na forumu , na to je ona odgovorila na engleskom da je mogu lagano poljubiti u lijevi gluteus .
Tako da zaključimo dragi pizdolizci još jedna je pala koja se kao pretstavlja da je naša userem joj se u čarapu.
Vi ste stvarno maloumni.... Pripremj a bon i ajde napadaj
Datum: 18.lipnja 2024.
Anna
Pružam masaže u svom prostoru... Javite mi se putem WA ... Nećete požaliti..0996724178
jel tko bio .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |