ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@PGPvirimiizdzepa (t e l e g r a m username) Ako ima neko iz Beograda ili Novog Sada(konkretno iz cele Srbije ne moraju ta 2 grada samo) ko je dao više recenzija ovde i preporuka, neka mi se javi na Telegramu da ga ubacim u svoju grupu. Grupa je privatna, nema puno članova i ne ubacujem svakoga. Likovi sa 0 recenzija, nemojte da se javljate.
Nisu tebi sve na broju prijatelju. Ne znam koji kurac hoćeš ali Zagreb nije ni Beograd ni Novi Sad a ti imaš 0 recenzija kao i ja a tražiš da ti se javljaju tipovi sa recenzijama sa hrvatskih lokacija.

Ma normalno da neću, al reko sam joj da imam iskustva s bonašicama i da mi odma kaže ako je to, da mi ne troši vrijeme bezveze. Više puta rekla samo keš, bude li me sjebala odustati ću od tog mrtvog oglasnika. Radije platit malo više na EGE i mirna Bosna
Tulubane na plavom oglasniku nemas zensku da valja. Ili su babe jednom nogom na grobaru lopati ili takve kao ta tvoja. Sve ok sve dobro dok ne dodjes do vrata a onda uslikaj bon. Ili naravno nece se ni javit. Ako budes imao srece strefit ce te neka pisho likusa pa ces prvo ici od adrese do adrese gdje ces izgubiti volju za jebacinom a sve u svrhu da bi te ona vidjela "da slucajno nisi sumnjiv

Ljudi jel netko uspio doći do ove?

Ma ne, nisi dobro shvatio. Kurve se moraju isprobati i to iz svih krajeva svijeta, to je stil života. Sve dok ne nađem onu pravu na kurvanje se mora ići. Moje pravilo je i da nikada ne idem kod iste žene bez obzira koliko se ona dobro seksa. Primjerice, svi idete kod Crne pantere, a meni to osobno nije zanimljivo. Svi imamo svoje razloge, a ja čak nekad izaberem i onu po kojoj svi pljujete. Osobno ću otići i kod one cure koja drka u rukavicama i priča o narodnjacima. Zašto? Jer to moram doživjeti i smatram da može biti zanimljivo. Ne idu svi na kurve samo zbog seksa. Taj sam.
E to, to je to. Upravo ta definicija. Znaci idem, ne okrecem se 😂😂

Imali ko da je bio prevaren na cash u ruke, ako je ikako to i moguće, idem ovaj tjedan a ne želim past na neku prevaru.

https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...-djevojkom-ja-sam-prava-za-tebe-oglas-5898581
Uglavnom to je ona, traži novce u ruke pa me samo zanima.
Ne izgleda dobro taj oglas, ali odi vidi. Uglavnom, dok je ne vidiš ne daj joj pare, a ako traži pare prije nego je uopće vidiš znači da je prevara. Ženama su pare najveći afrodizijak i zato pare treba čuvati i taj afrodizijak koristiti tek kad vidiš cakanu.

Poštovani pizdolizci , nadam se da vam je ugodan dan evo da objavim jednu prevaru :

Ćuo se danas sa njom Jana se valjda zove i dogovorio druškanje u 20 h lokacija Sigetje 4 Gajnice , sve ja lijepo preispitao kolika cijena za pola sata kolika za sat i tako to sve i što se sve uključuje za sat tih 130 everiČa , objasni ona to meni stvarno ljudski pošteno i pitam ja dali primaš keŠ kaže onda DA ja lajko , pitam ja dali je to ona na slikama da me ne dočeka neka plavuša sa šlavfovima i odgovara da da sa smajlićem i tako ja Đikan se napalio sredio ono jebote jaja sam obrijao sav mirišljav krenem prema Gajnicama misleći kao ću sada lijepo da karam bude skoćko veseo iz sve snage . Dođem ja na lokaciju 10 min prije javim se dotičnoj i pitam gdje da pozvonim kaže ona netrebaš dođem ja dolje ja odg nemoraš dolaziti otvorena vrata I KAD EVO TI FAMOZNE PORUKE : -pošaljem ti barkod koji odeš uplatiti na INU pa mi to doneseš nemoraš slikati - lagano lijeva žila na desnom oku krene pulsirati i napišem NE rekla si da primaš keš i zar si stvarno čekala da ti se pojavim pred vratima da me tako preveslaš i da nije ti to trebalo jer će se sada znati na forumu , na to je ona odgovorila na engleskom da je mogu lagano poljubiti u lijevi gluteus .

Tako da zaključimo dragi pizdolizci još jedna je pala koja se kao pretstavlja da je naša userem joj se u čarapu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh