Kapetan Kuka
Member
Opet ponavljam da te šta stave fotku face u oglas su milion posto fake!!! Uopce netreba stupat u kontakt s takvima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jucer sam rekao da nista od togaPoštovani pizdolizci , nadam se da vam je ugodan dan evo da objavim jednu prevaru :
Tražiš nezaboravnu zabavu sa mladom i lijepom djevojkom? Ja sam prava za tebe😜
Ja sam Jana i imam 20 godina visoka sam 165 i imam 55 kila. Nalazim se u Zagrebu i nudim svakakve vrste zabave, ako te…www.oglasnik.hr
Ćuo se danas sa njom Jana se valjda zove i dogovorio druškanje u 20 h lokacija Sigetje 4 Gajnice , sve ja lijepo preispitao kolika cijena za pola sata kolika za sat i tako to sve i što se sve uključuje za sat tih 130 everiČa , objasni ona to meni stvarno ljudski pošteno i pitam ja dali primaš keŠ kaže onda DA ja lajko , pitam ja dali je to ona na slikama da me ne dočeka neka plavuša sa šlavfovima i odgovara da da sa smajlićem i tako ja Đikan se napalio sredio ono jebote jaja sam obrijao sav mirišljav krenem prema Gajnicama misleći kao ću sada lijepo da karam bude skoćko veseo iz sve snage . Dođem ja na lokaciju 10 min prije javim se dotičnoj i pitam gdje da pozvonim kaže ona netrebaš dođem ja dolje ja odg nemoraš dolaziti otvorena vrata I KAD EVO TI FAMOZNE PORUKE : -pošaljem ti barkod koji odeš uplatiti na INU pa mi to doneseš nemoraš slikati - lagano lijeva žila na desnom oku krene pulsirati i napišem NE rekla si da primaš keš i zar si stvarno čekala da ti se pojavim pred vratima da me tako preveslaš i da nije ti to trebalo jer će se sada znati na forumu , na to je ona odgovorila na engleskom da je mogu lagano poljubiti u lijevi gluteus .
Tako da zaključimo dragi pizdolizci još jedna je pala koja se kao pretstavlja da je naša userem joj se u čarapu.
Vi ste stvarno maloumni.... Pripremj a bon i ajde napadaj
Datum: 18.lipnja 2024.
Anna
Pružam masaže u svom prostoru... Javite mi se putem WA ... Nećete požaliti.. 0996724178
jel tko bio .
ok pametnjakoviću hvalaVi ste stvarno maloumni.... Pripremj a bon i ajde napadaj
Pa sta hoces da ti kazem. 100 puta objasnjeno. What's app prjevara slika s licem 99% prjevara. Sta ti nije jasno. Oces da te lazem da odes da popusis bzvzok pametnjakoviću hvala
Svakom loncu si poklopac. Jesi se ti to javio njima tolikima pa sve znaš ?Pa sta hoces da ti kazem. 100 puta objasnjeno. What's app prjevara slika s licem 99% prjevara. Sta ti nije jasno. Oces da te lazem da odes da popusis bzvz
Pa napisao sam 10 poruka. Ali ocigledno nisam. Nisam trebao. Samo izvolite kupujte abonove i trosite vrijeme bzvz.Svakom loncu si poklopac. Jesi se ti to javio njima tolikima pa sve znaš ?
Ali doduse kakvi ste pacenici vi bi i kupili a bon. I forsirali druzenje s kurvom jer ste i svojoj glavi nesto umislili.Svakom loncu si poklopac. Jesi se ti to javio njima tolikima pa sve znaš ?
Bio ja nedavno... Ekstra je... 80 eura pola sata. Pola abon pola kes. Al postena zena.. Ne brini nista samo uradi kako ti kazeSexy dama u klimatiziranom prostoru
Sexy cura 28 godine, simpatična i zgodna družila bi se sa situiranom gospodom, u mom ili vašem prostoruwww.oglasnik.hr
Netko bio možda?
Meni je rekla neki dan da ide kes na ruke samoBio ja nedavno... Ekstra je... 80 eura pola sata. Pola abon pola kes. Al postena zena.. Ne brini nista samo uradi kako ti kaze
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|