ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poštovani pizdolizci , nadam se da vam je ugodan dan evo da objavim jednu prevaru :

Ćuo se danas sa njom Jana se valjda zove i dogovorio druškanje u 20 h lokacija Sigetje 4 Gajnice , sve ja lijepo preispitao kolika cijena za pola sata kolika za sat i tako to sve i što se sve uključuje za sat tih 130 everiČa , objasni ona to meni stvarno ljudski pošteno i pitam ja dali primaš keŠ kaže onda DA ja lajko , pitam ja dali je to ona na slikama da me ne dočeka neka plavuša sa šlavfovima i odgovara da da sa smajlićem i tako ja Đikan se napalio sredio ono jebote jaja sam obrijao sav mirišljav krenem prema Gajnicama misleći kao ću sada lijepo da karam bude skoćko veseo iz sve snage . Dođem ja na lokaciju 10 min prije javim se dotičnoj i pitam gdje da pozvonim kaže ona netrebaš dođem ja dolje ja odg nemoraš dolaziti otvorena vrata I KAD EVO TI FAMOZNE PORUKE : -pošaljem ti barkod koji odeš uplatiti na INU pa mi to doneseš nemoraš slikati - lagano lijeva žila na desnom oku krene pulsirati i napišem NE rekla si da primaš keš i zar si stvarno čekala da ti se pojavim pred vratima da me tako preveslaš i da nije ti to trebalo jer će se sada znati na forumu , na to je ona odgovorila na engleskom da je mogu lagano poljubiti u lijevi gluteus .

Tako da zaključimo dragi pizdolizci još jedna je pala koja se kao pretstavlja da je naša userem joj se u čarapu.
Jucer sam rekao da nista od toga 😂

Dali je netko probo sa ovom tu ljepoticom?zvao bi ju iduci tjedan da dodem kod mene
Bio sam cito neku recenziju neko je napisao da ju treba izbjegavat,Al mene zanima zasto?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh