Runingdeere
Active member
Majstore, link daj, nemamo kristalnu kuglu....Jel netko bio kod ove,preko poruka može i bez kondoma?Sermageova 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majstore, link daj, nemamo kristalnu kuglu....Jel netko bio kod ove,preko poruka može i bez kondoma?Sermageova 12
Ma lažnjak sigurno.....Jel prava?![]()
Seksi Hana, Latina 26, centar
Najbolji provod u gradu! Garantirano. Molim samo ozbiljni upiti. Ja sam na svakoj slici i na oglasu je slika gdje drzim…www.oglasnik.hr
ne, prvo se nazove da se vidi jel je uključen mobDeu se ne zove, nego se salje poruke! To je svakome osim tebe poznato.
Pogotovo kada HANA i ANA imaju iste slike u oglasu!Ma lažnjak sigurno.....
kao sto rece kolega, zove se da se vidi jel radi, nakon toga saljem poruku a moze i na whatsappDeu se ne zove, nego se salje poruke! To je svakome osim tebe poznato.
Ja je uvijek nazovem a ona porukom odgovori i napiše slobodan termin i onda komuniciramo porukamaDeu se ne zove, nego se salje poruke! To je svakome osim tebe poznato.
Meni je drukcije objasnila tako da nek ti bude. Aj bok tebi.kao sto rece kolega, zove se da se vidi jel radi, nakon toga saljem poruku a moze i na whatsapp
aj bok sad
Pravo je pitanje: jesi li ti munjen kada postavljaš ovakva pitanja?Jel prava?![]()
Seksi Hana, Latina 26, centar
Najbolji provod u gradu! Garantirano. Molim samo ozbiljni upiti. Ja sam na svakoj slici i na oglasu je slika gdje drzim…www.oglasnik.hr
Svaka čast Horatio CainePravo je pitanje: jesi li ti munjen kada postavljaš ovakva pitanja?
Slika punog lica, a samo precrtane oči. Odmah preskakati takve oglase, jer su lažni.
naročito sa debilnim tesktom: tata iz Kolumbije, a mama iz Zagreba
Taj potpis u ruci što drži je fotošopiran.
Downloadaj sliku i zoomiraj je 3 puta. Vidi se skroz druga nijansa bijele boje kod prsta, a onda je u produžetku umetnuta skenirana slika "potpisa".
Skroz providno.
Nisi u pravu.I još bolji savjet: preskakati te sve sa našim brojevima. [...]
Naši tel. brojevi == svodnik u igri || (if (kurva == samostalna)Nisi u pravu.
2021/2022 su dosta njih i najbolje imale HR brojeve, npr. Lua/Nataly, Dafne, Emilly, Fernanda, Graziela, Lya, Vika, Bruna itd. s kojima sam ima izvrsno iskustvo. Nema razloga znaci generalizirati.
Opet nisi u pravu ali ne kod te vrucine nemam volje se natezati s tobom pa nek ti bude, a ja imam svoj mir.Naši tel. brojevi == svodnik u igri || (if (kurva == samostalna)
{
testira tržište
}
else nije profi;
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |