ZAGREB - Jel bio tko?

Razmišljam si danas ili sutra, ali ne nalazim ali baš niti jednu jednu poruku na forumu.

Bilo kakva info pomaže, drugovi

Bio sam prosli tjedan kod nje, visoka plava cura sa naocalama, tjelo ok, velke prirodne sise. Body to body 90€, a preko telefona je rekla 80. Odradi za 5min i to je to. Nebi bas preporucio.
 
Ja sam je bio zvao. Rekla je da živi na rubu grada pa mi to nije baš odgovaralo. Po glasu mi je upitno da ima 22 godine.
Meni je rekla Sr.Repub.Njem. ja kazem moze tu sam za 10 min moze tocna adresa i sigurno dolazim. Ona meni ne zovi kad si tu. Ja kazem al sigurno dodem. Ona meni ne vjerujem ti i blokira me... i isto po glasu neka starija zena. Valjda bukira za ovu...
 
Bio jednom kod nje, lokacija Travno. Plava visoka cura, kolko se sjecam rekla je da ima 23.god i tolko bi joj i dao. Slicna ko sa slika. Sto se tice usluge mislim da je bilo oko 70€ body to body pola sata, ali naravno niti je bilo pola sata, niti sam dobio body to body. Kao nesto trljanje sisama rucni i to je to. Mobitel se ostavlja u hodniku, kao tako se osjeca opustenije. Sve u svemu nebi ponovio bacene pare.
 

Jel možda bio neko?
Jučer sam ju zvao i prek telefona ostavlja vrlo pozitivan dojam...rekla 100 bodova sat...
Ma to je gospođa koja pola godine bude u Splitu.Ok je,dobro izgleda za svoje godine.Voli žešće nabijanje i pošteno odradi.Oral je na zavidnom nivou
 
Je li netko bio?
Kad god zovem mobitel isključen.

 

Jel bio tko kod Karmen u Gorici?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh