Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VictoriaIma neki GFE u Zagrebu da je provjeren i valja?
Možeš neki link od nje dat?Victoria
Nadam se frend da ćeš uskoro izgubiti nevinost, možeš ti to !Pozdrav jednoj curki koja je prošli tjedan napravila odličan B2B čije sam posljedice živio i sanjao samo 3 dana. Šifra: Vratit ću se
I drugoj B2B curki koja me je naučila foru "Za sve ostalo tu je novi MC".
Hvala joj.
PS: forumaši, nikakve detalje o njima neću dati na mail, one su tu oko nas,
stalno pišete o njima tako da nemam dodati ništa novo....
Nada umire zadnja hvala ti na lijepim željama,Nadam se frend da ćeš uskoro izgubiti nevinost, možeš ti to !
Zato samo austrija vidis izaberesma 98% new membera što ih hvale su ili pimpovi ili same kurave
Odavna PO ni ne gledam, ev nešto s EGE ali je i tamo usluga sve lošija. Realno treba izbjegavati Ruskinje/Ukrajinke/..cure s istoka jer nikad nike ista cura kao na slikama... a pimp se kune da jest... mater li mu jebem lažljivu.
Ja je kontaktirao rekla mi cijenu 70pola 120 1h kaze da su slike njene u centru je oral bez sex sa gumom ljubljenje moze svrsavanje u usta uz doplatujel zna ko kaj o njojCiara nova u Zagrebu i samo na kratko
Hej ja sam Ciara imam 26 godine. Bivša manekenka i nudim ti ugodno i opušteno druženje u svom prostoru.www.oglasnik.hr
Ono što ti mogu reći po slikama da ima puno više od 26 godina kako se reklamira.Ja je kontaktirao rekla mi cijenu 70pola 120 1h kaze da su slike njene u centru je oral bez sex sa gumom ljubljenje moze svrsavanje u usta uz doplatu
Planiram otici sutra ili subotu
Ako je netko bio neka kaze kakva je u zivo i jel usluga ok
Bio si kod nje ili?Ono što ti mogu reći po slikama da ima puno više od 26 godina kako se reklamira.
Nisam, samo mi se tako čini po slikama, mada nije to ništa neobično da se napiše manje godina od stvarnih.Bio si kod nje ili?
I mene interesira!Pozdrav ekipa, da li je netko bio kod ove, imala je oglas sad vec zaboravio di.
Mail joj je radocevicana@gmail.com
Trazi 120€ za sat i pol i na Ferenščici je.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|