Jel ista ko na slikama ili ?Ok cura, netko prije napisao sa smrdi, ulg jede govna haustor mrdi po travurini ona u elementu, fino pristojno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ista ko na slikama ili ?Ok cura, netko prije napisao sa smrdi, ulg jede govna haustor mrdi po travurini ona u elementu, fino pristojno
Koji je broj?preksinoć sam bio,ugodna ženska,stan uredan,ona također,obrijana,ne štopa vrijeme,doček u samostojećima i korzetu,lijepe grudi,malo punija ali ne debela,malo trbušćića,lijepa guza,ima je gdje treba,surađuje i uglavnom sve dozvoljava,ljubi se tko voli i svidi joj se,otprilike 50 godina,ženska zaista drži do sebe,preporučujem,pola sata 70 eura,apartman je u Nehajskoj ali mijenja lokacije jer je jednodnevni najam
Imaju neke recenzije u vezi njeJel ista ko na slikama ili ?
Javi se privat pa ti dogovorim plavokosu25Par godina sam u ovom sportu i još uvijek ne mogu doći k sebi zbog tog kako je teško platit da jebeš u ovom gradu, pa naravno i u cijeloj državi. Ovdje je to sport za bogate koji mogu dati 200 euromarki za EGE djevojke. Mislim da jedino to i valja. Neke bolje s oglasnika isti dan dobiju 50+ tisuća pregleda na objavljeni oglas i sigurno popune termine za iduća dva tjedna. Nikad mi se nije javila Plavokosa 25, Vatrena plavuša, ili bilo koja sa dobrim slikama koje su provjereno njihove. Najbolje nam istrpit većinu godine i otić na odmor u prave jebačke države, dakle sve osim eks-ju prčija. Tamo se izjebite ko bikovi i napunite bateriju. Tako nešto rade i Amerikanci s godišnjim odmorima u Tajland i di već. Za nas prostitucija ko da i ne postoji.
Šta nitko nezna?Može pomoć? Može li netko staviti popis cura, žena koje gutaju ovdje ili na PM? Hvala unaprijed.
Jako rijetko ti to rade. Izbjegavaju...Šta nitko nezna?
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/page-617#post-265512Narode, je li bio tko kod ove damice?
Opuštanje ;)
Masaža I druženja na duže Čisto i uredno .ugodna djevojka Veće grudi 4/5 i guzawww.oglasnik.hr
Bahata krava.Narode, je li bio tko kod ove damice?
Opuštanje ;)
Masaža I druženja na duže Čisto i uredno .ugodna djevojka Veće grudi 4/5 i guzawww.oglasnik.hr
Ta ima 40 godina još otkad sam ja integrale u srednjoj učio...ova dama 40 godina novo na PO cicata da li je bio tko kod nje......
Jedino što je isto je plava kosa, drugo ništa.Netko bio iskustva?
Nisam nis nasao na forumu, jel netko zna nesto više, bojim se da fotke ne odgovaraju stvarnosti
Jel bio tko? Kaže 100€. Rudeš
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|